Lifestyle|11.04.2022 11:15

Φώτης Σεργουλόπουλος: Απίστευτο ατύχημα για τον ηθοποιό την ώρα γυρισμάτων

Newsroom

Φαίνεται πως η προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν καθόλου καλή, τόσο για τον Γιώργο Καπουτζίδη, όσο και για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, καθώς και οι δύο ηθοποιοί είχαν ατυχήματα.

Ειδικότερα, και αναφορικά με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, το πρωτοφανές ατύχημά του συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς που συμμετέχει «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Όπως μετέδωσε ρεπορτάζ του Mega, μία κολόνα έπεσε στο κεφάλι του με αποτέλεσμα ο ηθοποιός και επιχειρηματίας να χρειαστεί να κάνει ράμματα στο σημείο. Για καλή του τύχη ξεπέρασε τον κίνδυνο καθώς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό.

Την είδηση μετέφερε η εκπομπή «Τι λες τώρα!» με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου να λέει για τον Φώτη Σεργουλόπουλου με τον οποίο τη δένει μακροχρόνια φιλία: «Περαστικά στον Φώτη μας, σ’ αγαπώ πολύ πολύ κι ευτυχώς σε άκουσα στο τηλέφωνο και δεν υπήρχε πρόβλημα».

Ακολουθεί το βίντεο της εκπομπής 

Στο ίδιο ρεπορτάζ, μεταδόθηκε και το σοβαρό ατύχημα είχε πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Αίγινα, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ο γνωστός ηθοποιός σε βόλτα με το ποδήλατό του, έπεσε και χτύπησε άσχημα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο χέρι του, ενώ το πόδι του βρίσκεται στον γύψο. Πλέον ο ηθοποιός είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο δεν παρευρέθηκε στο Οικονομικό Forum των Δελφών, όπου ήταν καλεσμένος, άλλα μίλησε μέσω σύνδεσης Skype.

Γιώργος Καπουτζίδηςατύχημαειδήσεις τώραΦώτης Σεργουλόπουλος