Lifestyle|11.04.2022 12:30

Super Κική: Το μήνυμα που της έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου ένα μήνα πριν από το θάνατο της Τζωρτζίνας

Newsroom

Στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, βρίσκεται προφυλακισμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου. Την ώρα που νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας στη πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας που θα κάνει αρκετό καιρό να «δέσει», οι χρήστες των social media κάνουν και τη δική τους προσωπική έρευνα τόσο αναφορικά με ομάδες που μπορεί να είναι κοινά μέλη με τη φερόμενη ως δράστρια, όσο και με πιθανά μηνύματα που μπορεί να έχουν ανταλλαχθεί στο πλαίσιο κάποιας ερώτησης ή προώθησης.

Στη δεύτερη περίπτωση και στο πλαίσιο της προώθησης, η γνωστή influencer Super Κική, μέσω των instastories αποκάλυψε ότι η 33χρονη τής είχε στείλει μήνυμα στο Instagram και της είχε ζητήσει να βοηθήσει τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, στην προώθηση του τραγουδιού του. Η κατηγορούμενη εμφανιζόταν τότε ως μάνατζερ του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, ενώ το μήνυμα έγραφε:

«Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει την προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα, ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολλή όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μία κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σας στέλνω το λινκ».

Το εν λόγω μήνυμα, εστάλη στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ένα μήνα περίπου πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Μάλιστα, το ίδιο μήνυμα προωθήθηκε και σε άλλα άτομα από τον χώρο της showbiz.

Ακολουθεί το post 

Μάνος ΔασκαλάκηςμήνυμαΣούπερ ΚικήinstagramΡούλα Πισπιρίγκουειδήσεις τώρα