Lifestyle|12.04.2022 14:30

Μιχάλης Ζαμπίδης: Ο Iron Mike ανακοίνωσε πως η σύντροφός του περιμένει δίδυμα

Newsroom

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, πρόκειται να προσθέσει την πιο σημαντική διάκριση στο βιογραφικό του καθώς, εκτός από κάτοχος 18 παγκόσμιων τίτλων, προσεχώς θα δηλώνει και περήφανος πατέρας. Ο διεθνής αθλητής του κικ μποξ, γνωστός και με το προσωνύμιο «Iron Mike» ανακοίνωσε την χαρμόσυνη είδηση μέσα από δήλωση που έκανε αποκλειστικά στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, ο 41χρονος αθλητής ετοιμάζεται να κατακτήσει διπλό μετάλλιο αφού η σύντροφός του, Μαρία, περιμένει δίδυμα. Γεμάτος υπερηφάνεια έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή «Πρωινό» με τα εξής λόγια: «Μαζί με την αγαπημένη μου Μαρία περιμένουμε δύο όμορφα πλασματάκια, δίδυμα. Το ήθελα για να πω την αλήθεια. Αλλάζω απότομα πίστα. Το ήθελα για να πω την αλήθεια. Έχει η μαμά της Μαρίας δίδυμα. Δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο, το έχουμε αφήσει για έκπληξη. Ανυπομονώ».

Ακολουθεί το βίντεο από την εκπομπή: 

Ποια είναι η σύντροφός του, Μαρία 

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφός του Μαρία, είναι μαζί τα τελευταία περίπου τρία χρόνια. Η εντυπωσιακή γυναίκα, πλάνα της οποίας έχει δημοσιεύσει ο αθλητής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εργάζεται στο γυμναστήριο που διαθέτει ο «Iron Mike» στη Γλυφάδα, στον χώρο της υποδοχής. Από την αρχή της γνωριμίας τους, ο 41χρονος εντυπωσιάστηκε με την προσωπικότητά της. Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2019, στο θέατρο Βράχων.

Ακολουθούν κάποιες κοινές τους φωτογραφίες 

 

 

 

 

γβηηββ

Μιχάλης Ζαμπίδηςσύντροφοςειδήσεις τώραεγκυμοσύνη