Lifestyle|13.04.2022 11:15

Τζένιφερ Λόπεζ: Δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρο και αποκαλύπτει πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Μπεν Άφλεκ

Newsroom

«Δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη», ένα μονόπετρο στο αγαπημένο της χρώμα και μία πρόταση γάμου που έκανε ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) γονατιστός την ώρα που εκείνη έκανε αφρόλουτρο. Αυτά είναι στοιχεία που συνέθεσαν μία από τις πιο όμορφες ημέρες της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και -ίσως- την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της στο επίπεδο των σχέσεων και της αγάπης. Εξάλλου, αυτός ο γάμος «περίμενε» 20 χρόνια για να γίνει κι έτσι έχει μια πιο ρομαντική χροιά αλλά και έκρηξη συναισθημάτων.

Μέσα από το νέο της πρότζεκτ, έναν ιστότοπο που μοιράζεται μόνη της βίντεο από σημαντικές της στιγμές αλλά και tips μόδας, ομορφιάς και ευ ζην, το βράδυ της Παρασκευής (8/4) αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της 18 χρόνια αφότου είχαν χωρίσει από τον προηγούμενο αρραβώνα τους, τον Ιανουάριο του 2004.

Κάνοντας λόγο για «δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη», η 52χρονη Λατίνα σταρ είπε ανάμεσα σε άλλα:

«Φανταστήκατε ποτέ το μεγαλύτερό σας όνειρο να γίνεται πραγματικότητα; Το βράδυ του Σαββάτου, ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος της γης, η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απροετοίμαστη και απλώς τον κοίταξα στα μάτια χαμογελώντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα προσπαθώντας να βάλω το μυαλό μου σε τάξη ότι αυτό συνέβαινε ξανά από την αρχή μετά από 20 χρόνια. Είχα μείνει κυριολεκτικά άφωνη με εκείνον να μου λέει: “Είναι αυτό ναι;”. Είπα ναι, φυσικά αυτό είναι ναι. Χαμογελούσα πλατιά και τα δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, ένιωθα τόσο απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ ποτέ. Απλά ένα ήσυχο Σαββατόβραδο, όπου δύο άνθρωποι υποσχέθηκαν να είναι για πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι που είχαν μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη».

 


Το πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, αναφέρθηκε επίσης στο πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της, γράφοντας: «Το πράσινο ήταν πάντα το τυχερό μου χρώμα και τώρα, σίγουρα, θα είναι πάντα». Το εντυπωσιακό μονόπετρο που κοσμεί το χέρι της διαθέτει ένα τεράστιο πράσινο διαμάντι 8.5 καρατίων και η αξία του μπορεί να φτάνει και τα 10 εκατομμύρια δολάρια. «Αν αυτό είναι πράγματι ένα πράσινο διαμάντι, τότε έχω μείνει έκπληκτος», είπε ο διευθύνων Σύμβουλος της Diamond Pro, Μάικ Φριντ, στην ιστοσελίδα «Page Six». «Ένα πράσινο διαμάντι αυτού του μεγέθους είναι απίστευτα σπάνιο. Θα εκτιμούσα το δαχτυλίδι πολύ πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια και θα μπορούσε να αξίζει ακόμα και περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια».

Για την ιστορία 

Αξίζει να αναφερθεί πως το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ξεκαθαρίσει πως αυτή τη φορά δεν θέλει να κάνει τα ίδια λάθη, όπως στο παρελθόν. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People τον Φεβρουάριο του 2022, η Τζένιφερ Λόπεζ δήλωσε πως ο χωρισμός τους πριν από 20 περίπου χρόνια ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της».

Όταν ρωτήθηκε για τις προσδοκίες της για το μέλλον, είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω απλώς το μέλλον μου να είναι γεμάτο αγάπη και ευτυχία, με τα παιδιά μου και τον σύντροφό μου. Νομίζω ότι όλοι θέλουν απλώς να είναι ευτυχισμένοι». Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης, η Λόπεζ υπογράμμισε: «Ήμασταν κι οι δύο μικροί και μάλλον, φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα που έσκασε τόσο απότομα. Τώρα είμαστε κι οι δύο τόσο χαρούμενοι που ξέρουμε ότι αυτό που ζούμε είναι πιο δυνατό από όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα αφήσουμε να μας το χαλάσουν ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι. Είμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας, έχουμε παιδιά, προσέχουμε περισσότερο. Θα το προστατεύσουμε αυτό που έχουμε με κάθε τρόπο, δεν θα χαλάσει έτσι μία τόσο όμορφη περίοδος της ζωής μας».

πρόταση γάμουΜπεν Άφλεκδαχτυλίδιειδήσεις τώραΤζένιφερ Λόπεζ