Lifestyle|18.04.2022 10:45

Νικόλ Σαραβάκου για τον πατέρα της, Δημήτρη: «Μου φαίνεται αστείο που φωνάζουν τον μπαμπά μου στον δρόμο "Μητσάρα"»

Newsroom

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Νικόλ Σαραβάκου στην εκπομπή «Ελένη» και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε μαζί με τη στιχουργό μητέρα της Βίκυ Γεροθόδωρου, για τη μοιραία σχέση της με τη μουσική. Ειδικότερα, η 25χρονη τραγουδίστρια αναφορικά με την επαγγελματική της πορεία είπε πως έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φύση της μητέρας της και η ενασχόλησή της με τη μουσική ήταν μονόδρομος.

«Στο σπίτι έπαιζε μουσική 24 ώρες το 24ώρο» ανέφερε η Βίκυ Γεροθόδωρου συμπληρώνοντας πως πίσω από κάθε τραγούδι που μιλάει για αγάπη κρύβεται το παιδί της, Νικόλ. Η 25χρονη Νικόλ από την άλλη είπε με αγάπη για εκείνη: «Έχω βάσιμες υποψίες πως η κολλητή μου με κάνει παρέα για να κάνει παρέα κυρίως με την μαμά μου».

 

Τη σκυτάλη της κουβέντας πήρε το κεφάλαιο Δημήτρης Σαραβάκος και οι δύο γυναίκες μίλησαν με λόγια σεβασμού και αγάπης για τον 60χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Η μοναχοκόρη του, είπε ανάμεσα σε άλλα για εκείνον: «Μου φαίνεται αστείο που φωνάζουν στον μπαμπά μου στον δρόμο "Μητσάρα", πάντα το ευχαριστιέμαι και γελάω».

Στη συνέχεια, η νεαρή κοπέλα δήλωσε πως παρόλο που μεγάλωσε με έναν μπαμπά ποδοσφαιριστή δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο αλλά απολαμβάνει να παρακολουθεί τους αγώνες. Όσο για το τι θαυμάζει και στους δύο γονείς της; «Και στους δύο μου γονείς θαυμάζω την ταπεινότητά τους».

Ακολουθεί το βίντεο από την εκπομπή 

Θυμίζουμε πως η Βίκυ Γεροθόδωρου και ο Δημήτρης Σαραβάκος παντρεύτηκαν το 1991 και το 1996 απέκτησαν την κόρη τους Νικόλ. Ακολουθούν φωτογραφίες της νεαρής γυναίκας που διαγράφει μία εξαιρετική πορεία στον χώρο της μουσικής: 

 

 

 

 

 

 

 

 

κόρηειδήσεις τώραΔημήτρης Σαραβάκος