Lifestyle|18.04.2022 12:30

Noor Alfallah: Ποια είναι η 28χρονη σύντροφος του 81χρονου, Al Pacino

Newsroom

Το όνομα της Νουρ Αλφάλα (Noor Alfallah) έγινε γνωστό σε όλο τον πλανήτη όταν εθεάθη σε ρομαντικό δείπνο μαζί με τον εμβληματικό ηθοποιό Αλ Πατσίνο (Al Pacino) το Σάββατο 9 Απριλίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Page Six. Η 28χρονη εθεάθη επίσης σε φωτογραφίες που κοινοποίησε ο ηθοποιός Τζέισον Μομόα (Jason Momoa) στο Instagram, γιορτάζοντας τα εγκαίνια μιας νέας γκαλερί δίπλα στον 81χρονο σταρ του Godfather. Αν και δεν είναι σαφές πόσο καιρό οι δυο τους είναι ζευγάρι, ο πασίγνωστος ηθοποιός δεν είναι ο μόνος θρυλικός σταρ με τον οποίο η νεαρή έχει συνάψει σχέση.

Ακολουθούν 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κανείς για εκείνη. 

Δουλεύει στον χώρο του θεάματος

Το βιογραφικό της Noor λέει ότι «προέρχεται από μια οικογένεια με χρήματα», σύμφωνα με την Page Six. Όπως και οι υψηλού προφίλ φίλοι της, η καριέρα της Noor είναι στη βιομηχανία του θεάματος. Εργάστηκε ως παραγωγός στη μικρού μήκους ταινία του 2019 La Petite Mort και ως εκτελεστική παραγωγός στη τηλεοπτική σειρά Brosa Nostra του 2018, σύμφωνα με τη σελίδα της στο IMDb. Συμμετείχε επίσης ως μέλος του προσωπικού της Lynda Obst Productions, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για ταινίες όπως το Interstellar και το How To Lose A Guy In 10 Days.

 

Η Noor έβγαινε με τον Mick Jagger το 2017

Πολύ πριν η Noor και ο Pacino «υπάρξουν», η Noor συνδέθηκε ρομαντικά με τον 78χρονο frontman των Rolling Stones, Mick Jagger, για περίπου ένα χρόνο, από το 2017 έως το 2018. Το ζευγάρι φημολογείται ότι σύναψε σχέση όταν η τότε κοπέλα του Jagger, Melanie Hamrick, ήταν έγκυος στο παιδί τους. Ωστόσο, ο Jagger δεν ήταν το μόνο μεγάλο όνομα με το οποίο έχει συνδεθεί. Μετά τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή έβγαινε με τον δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen, σύμφωνα με τη Daily Mail. Αφού αναφέρθηκε ότι εκείνη και ο Berggruen ήταν μαζί, υπήρξαν κάποιες φήμες ότι είχε συνδεθεί ερωτικά και με τον 91χρονο Clint Eastwoodόταν απαθανατίστηκαν σε δείπνο το 2019. 

 

Άρχισε να βγαίνει με τον 81χρονο κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Παρόλο που η σχέση τους γίνεται πρωτοσέλιδο τώρα, φένεται να είναι μαζί εδώ και κάποιους μήνες. «Ο Pacino και η Noor άρχισαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η Noor βγαίνει μόνο με πολύ πλούσιους ηλικιωμένους. Ήταν με τον Mick Jagger για λίγο και μετά έβγαινε με τον Nicholas Berggruen», είπε μια πηγή στην Page Six προσθέτοντας, «Με τον Al είναι μαζί αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της».

Έχει δουλέψει δίπλα στην αδερφή της

Με βάση το Instagram της Noor, είναι ξεκάθαρο ότι είναι πολύ δεμένη με τις αδερφές της. Η 28χρονη μοιράζεται πολλές φωτογραφίες μαζί με τη Remi και την πολύ μικρότερη αδερφή τους, Sophia. Μάλιστα, η Remi ασχολείται επίσης με τον χώρο του θεάματος. Οι δύο αδερφές συνεργάστηκαν στο Brosa Nostra, αλλά η Remi ήταν επίσης βοηθός του επικεφαλής του Saturday Night Live, Lorne Michaels, σύμφωνα με το IMDb. Εκτός από το Brosa Nostra, οι δύο αδερφές υπέγραψαν επίσης συμφωνία παραγωγής pod με την Imagine Entertainment τον Σεπτέμβριο του 2021, σύμφωνα με το Deadline.

 

Έχει πτυχία κινηματογράφου από το USC και το UCLA

Με το ήδη εντυπωσιακό παρελθόν της στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Noor σπούδασε κινηματογράφο. Η νεαρή κοπέλα πήρε το πτυχίο της από τη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια και αργότερα το μεταπτυχιακό της στην παραγωγή κινηματογράφου και τηλεόρασης από το UCLA.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το Instagram της

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ηλικίαΑλ Πατσίνοσύντροφοςφωτογραφίεςειδήσεις τώρα