Lifestyle|19.04.2022 09:45

Θέμις Μπαζάκα: «Πρέπει να τελειώσει η βουλιμία. Τρώω ακατάπαυστα»

Newsroom

«Πρέπει να τελειώσει η βουλιμία. Τρώω ακατάπαυστα», αυτή ήταν μία από τις πολλές ειλικρινείς δηλώσεις που έκανε η Θέμις Μπαζάκα  στην εκπομπή «Στούντιο 4» τη Μ. Δευτέρα 18/4 όπου και βρέθηκε καλεσμένη. Η γνωστή ηθοποιός, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το κομμάτι της διατροφής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να μην τρώω τόσο πολύ, τρώω πάρα πολύ. Πρέπει κάπως να τελειώσει αυτή η βουλιμία. Τρώω ακατάπαυστα, έβαλα πάλι 4,5 κιλά».

Στη συνέχεια, η σπουδαία πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε και στην εμπειρία της ως ερωτική μετανάστρια, όταν και πήγε στη Νέα Υόρκη για τον πρώην σύζυγό της: «Ήταν τα καλύτερά μου χρόνια. Παρόλο που πήγα σε μία σωστή ηλικία και παρόλο που είχα μωρό μετά από έναν χρόνο μαζί μου, η πόλη ήτανε πολύ ελεύθερη. Μου πρόσφερε πολλά πράγματα, με μεταμόρφωσε. Ήταν σκληρή πόλη, αρκετά επικίνδυνη. Εγώ έπεσα και σε δύο τρεις δύσκολες καταστάσεις».

Ακολουθούν τα επίμαχα αποσπάσματα από την εκπομπή 

Θέμις Μπαζάκα: «Όλοι οι σύντροφοί μου με έχουν απατήσει»

Το καλοκαίρι του 2020, η Θέμις Μπαζάκα είχε παραχωρήσει ακόμα μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό People και είχε μιλήσει τότε για την απιστία, ενώ ανάμεσα σε άλλα, είχε αποκαλύψει πως είναι μόνη της τα τελευταία δέκα χρόνια.

«Όλοι οι σύντροφοί μου με έχουν απατήσει. Τι νόμιζες; Ότι εμένα δεν θα μου συμβεί; Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. Οι μισοί από αυτούς έπεφταν στα γόνατα μετά και ζητούσαν συγγνώμη. Οι άλλοι μισοί έλεγαν “έτσι είναι η ζωή”. Δεν το κρατούσα κρυφό όμως. Έλεγα στους φίλους μου “παιδιά, έχει γκόμενα, τι θα κάνω;». Περίεργο είδος οι άνδρες. Η αλήθεια είναι ότι τώρα δεν θα με ‘νοιαζε και πολύ.

«Οκ, με απάτησε. So what;». Όταν γινόταν όμως, με ενοχλούσε. Έφευγα. Δεν μπορούσα να την συγχωρήσω την απιστία γιατί νόμιζα ότι είμαι μοναδική. Αλλά απ’ ότι φάνηκε, δεν ήμουν. Τώρα, είμαι σχεδόν δέκα χρόνια μόνη. Δεν υπάρχει πια, ένας άνδρας να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Και αυτοί που με ενδιέφεραν, είτε ήταν παντρεμένοι είτε είχαν σχέση, και εγώ, όταν βλέπω τέτοια πράγματα, γίνομαι καπνός. Να κάνω ότι μου έκαναν;».

ΕΡΤ1ειδήσεις τώρασυνέντευξηδιατροφήΘέμις Μπαζάκαδιαταραχή