Lifestyle|20.04.2022 21:27

A$AP Rocky: Συνελήφθη ο ράπερ στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες για περιστατικό με πυροβολισμούς

Newsroom

Ο ράπερ A$AP Rocky συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες για περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε πέρυσι στο Holywood, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές. Ο διάσημος ράπερ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Rakim Mayers, συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση με φονικό όπλο, ανέφερε σε ανακοίνωσή του την Τετάρτη το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Ο 33χρονος A$AP Rocky, καταζητείτο για πυροβολισμό που σημειώθηκε στις 6 Νοεμβρίου του 2021 όταν μία διαφωνία κλιμακώθηκε, ανέφεραν οι Αρχές. Ο ράπερ κατηγορείται ότι πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον γνωστού του, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και αργότερα ζήτησε ιατρική περίθαλψη, ανέφερε η αστυνομία.

Ο A$AP Rocky και δύο άλλοι άνδρες έτρεξαν και διέφυγαν μετά τους πυροβολισμούς, δήλωσε η Αστυνομία. 

Rihanna: Οι φήμες για απιστία του A$AP Rocky, η προχωρημένη εγκυμοσύνη και το unfollow στην «πέτρα του σκανδάλου»

Λέγεται πως η σχέση της Rihanna και του A$AP Rocky ίσως να έφτασε στο τέλος της. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι φήμες που κατακλύζουν το Διαδίκτυο και οι οποίες υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια χώρισε τον σύντροφό της αφότου ανακάλυψε την απιστία του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Louis Pisano, ένας influencer με περισσότερους από 19 χιλιάδες followers στο Twitter, δημοσίευσε ένα tweet ισχυριζόμενος ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. «Η Rihanna και ο A$AP Rocky χώρισαν. Η Rihanna τον χώρισε αφού τον έπιασε να την απατά με τη σχεδιάστρια παπουτσιών Amina Muaddi», έγραψε ο Pisano. Όπως ήταν λογικό, το tweet μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral και οι θαυμαστές συνέρρευσαν στους λογαριασμούς των εμπλεκομένων προκειμένου να εκφράσουν τη συμπαράσταση και τις ανησυχίες τους.

Την Παρασκευή, 15 Απριλίου, το TMZ ανέφερε ότι «οι φήμες είναι 100% ψευδείς και το ζευγάρι είναι πολύ καλά», με βάση μια πηγή τους. Λίγο αργότερα, και ο ίδιος ο influencer έσπευσε να τα «μαζέψει» με μια απολογητική ανάρτησή του:

«Χθες το βράδυ πήρα μια ανόητη απόφαση, να δημοσιεύσω στο Twitter κάποιες πληροφορίες που είχα λάβει. Δεν πρόκειται να μιλήσω για πηγές ή να κατηγορήσω άλλους για μια συζήτηση που ξεκίνησε κ.λπ., γιατί στο τέλος της ημέρας πήρα την απόφαση να συντάξω αυτό το tweet, να πατήσω αποστολή και να το δημοσιεύσω με το όνομά μου. Θα ήθελα να ζητήσω επισήμως συγγνώμη από όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία και για τα απερίσκεπτα tweets μου. Δεν έχω καμία δικαιολογία για αυτό, έχω τυλιχτεί σε αυτό το δράμα του Twitter, κάτι από το οποίο πρόκειται να απομακρυνθώ».

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα, το Σάββατο 16 Απριλίου, και η σχεδιάστρια παπουτσιών της Fenty, που είναι στενή φίλη της 34χρονης Rihanna απάντησε στις κατηγορίες που της αποδίδουν ότι «μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι» με μία ανάρτησή της στο Twitter. 

«Πάντοτε θεωρούσα πως όλη αυτή η διάδοση ψεμάτων στα social media δεν αξίζουν καμία απάντηση ή εξήγηση, ειδικότερα ένα τέτοιο εμφανές ψέμα. Αρχικά, υπέθεσα ότι αυτό το ψεύτικο κουτσομπολιό — κατασκευασμένο με τόσο κακόβουλη πρόθεση — δεν θα λαμβανόταν στα σοβαρά. Παρόλα αυτά, το τελευταίο 24ωρο, θυμήθηκα ότι ζούμε σε μία κοινωνία που μιλάει τόσο γρήγορα για διάφορα θέματα, ανεξάρτητα από το αν ισχύουν ή όχι και τα φτάνουν εκτός ορίων. Δεν σέβονται ούτε το γεγονός ότι αυτή είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή κάποιου», είπε και έκλεισε το post της λέγοντας, «Παρόλα αυτά αναγκάζομαι να μιλήσω, καθώς αυτό το κουτσομπολιό δεν απευθύνεται μόνο σε εμένα, αλλά σχετίζεται με ανθρώπους για τους οποίους τρέφω μεγάλο σεβασμό και αγάπη. Την ώρα που η Rihanna συνεχίζει να βιώνει τη γαλήνια και καλοντυμένη ζωή της εγκυμοσύνης της, και εγώ επιστρέφω στην επιχείρησή μου - εύχομαι σε όλους ένα όμορφο πασχαλινό Σαββατοκύριακο».

Επιπλέον, στην πιο πρόσφατη δημοσίευση της σχεδιάστριας παπουτσιών στο Instagram, βλεπουμε πως απεικονίζεται η Rihanna. Όπως είναι λογικό, το εν λόγω post έχει χιλιάδες σχόλια από τότε που πυροδοτήθηκαν οι φήμες.

 

Αξίζει να αναφερθεί πως οι φήμες πυροδοτήθηκαν συνδυαστικά με το γεγονός πως η RiRi έκανε unfollow από το Instagram τη Muaddi αμέσως μετά την Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου. Προς το παρόν, ούτε η Rihanna αλλά ούτε και ο 33χρονος ράπερ A$AP Rocky έχουν σχολιάσει αυτές τις φήμες προκειμένου να επιβεβαιώσουν αν είναι αληθινές ή όχι.

Πότε ξεκίνησαν να βγαίνουν η Rihanna και ο A$AP Rocky;

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν ο A$AP Rocky πήρε μέρος στην περιοδεία της Rihanna, Diamond, το 2013.Οι φήμες ότι το ζευγάρι είναι μαζί ξεκίνησαν για πρώτη φορά λίγο μετά τον χωρισμό της RiRi από τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel τον Ιανουάριο του 2020.

Λίγο μετά τον χωρισμό τους, η Rihanna εθεάθη να κάνει παρέα με τον A$AP Rocky πιο συχνά. Τον Δεκέμβριο του 2020, μια πηγή έδωσε στο Entertainment Tonight περισσότερες πληροφορίες για τη σχέση τους. «Είχαν πάντα καταπληκτική χημεία και η σχέση τους είναι φυσική, εύκολη και διασκεδαστική. Αισθάνονται πολύ άνετα μεταξύ τους αφού γνωρίζονται πολύ καιρό και η Rihanna αισθάνεται μια σύνδεση μαζί του επειδή ο μπαμπάς του είναι από τα Μπαρμπάντος». Τον ίδιο μήνα το ζευγάρι απαθανατίστηκε από παπαράτσι ενώ φιλιόντουσαν σε διακοπές τους στα Μπαρμπάντος. Στη συνέχεια, τον Μάιο του 2021, σε μια συνέντευξη στο GQ, ο ράπερ μίλησε για τη σχέση του με τη Rihanna για πρώτη φορά. Στη συνέντευξη, χαρακτήρισε τη Rihanna ως «η αγάπη της ζωής μου». 

ειδήσεις τώραπυροβολισμόςRihanna