Lifestyle|21.04.2022 13:00

Σάννυ Χατζηαργύρη: Η «Λίλα» των Singles σε σπάνια δημόσια εμφάνιση για να υπερασπιστεί τα ζώα

Newsroom

Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, στην πλατεία Συντάγματος, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και vegan. Ανάμεσά τους βρέθηκε και η ηθοποιός Σάννυ Χατζηαργύρη σε μία σπάνια δημόσια εμφάνισή της. 

Στην ειρηνική διαμαρτυρία, οι φιλόζωοι σχημάτισαν σειρές και με πλακάτ ενημέρωσαν τον κόσμο για τις αρχές που πρεσβεύουν, μεταξύ των οποίων η πλήρης αποχή από την κρεατοφαγία και η μη θανάτωση οποιουδήποτε πλάσματος για κατανάλωση. 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό από τους «Singles» στην πρώτη θέση μιας σειράς να κρατά ένα φυλλάδιο που έγραφε: «Η σφαγή δεν είναι αγάπη». Φορούσε μαύρο παντελόνι και μακρύ πράσινο μπουφάν και ήταν σχεδόν αμακιγιάριστη.

Η Σάννυ Χατζηαργύρη έχει πλέον αποτραβηχτεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Το βαπτιστικό της όνομα είναι Ελένη, όπως η γιαγιά της, Ελένη Χατζηαργύρη, που ήταν επίσης ηθοποιός, αλλά απ' όταν ήταν ακόμη παιδί, η μητέρα της, την αποκαλούσε Sunny (Σάννυ) που στα αγγλικά σημαίνει «ηλιόλουστη».

Το 2010, παντρεύτηκε με το δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια και πέντε χρόνια αργότερα, το 2015 ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια τους. Από τότε, η ηθοποιός αφοσιώθηκε στη μητρότητα και επέλεξε να εγκαταλείψει την καριέρα της. 

veganειδήσεις τώραΣάννυ ΧατζηαργύρηδιαμαρτυρίαΣύνταγμαSingles