Lifestyle|24.04.2022 12:15

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πόσο και πού πωλείται η συλλεκτική κούκλα Barbie που κυκλοφόρησε για τα 96α γενέθλιά της

Newsroom

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, η πασίγνωστη εταιρία παιχνιδιών, Mattel, τίμησε τα 96α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ καθώς και τα 70ά της χρόνια στον θρόνο, με τη δημιουργία μιας κούκλας, η οποία λέγεται «Barbie Signature Queen Elizabeth II Platinum Jubilee Doll» και αποτελεί μέρος της σειράς Barbie αφιερωμένες σε σπουδαίες γυναίκες που επηρέασαν τον κόσμο. 

Η κούκλα φορά ένα ιβουάρ φόρεμα από την iconic βασιλική γκαρνταρόμπα. Το outfit περιλαμβάνει την τιάρα -με πρότυπο την fringe tiara της βασίλισσας Μαίρη, που φορούσε η μονάρχης την ημέρα του γάμου της και η μπλε κορδέλα είναι διακοσμημένη με τα παράσημα και τις καρφίτσες της. 

Πόσο και πού πωλείται η συλλεκτική κούκλα

Η κούκλα Barbie της Βασίλισσας Ελισάβετ θα πωληθεί στα 75 δολάρια. Η περιορισμένη έκδοση Queen Elizabeth Barbie θα συσκευαστεί σε ένα κουτί εμπνευσμένο από το βασιλικό δωμάτιο του Παλατιού του Μπάκιγχαμ. 

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η κούκλα μπορεί να αγοραστεί για 75 δολάρια σε Walmart, Target και Mattel. Στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι διαθέσιμη ενόψει των επίσημων εορτασμών του Platinum Jubilee στις αρχές Ιουνίου σε Harrods, Hamleys, Selfridges και John Lewis.

Η σειρά Barbie -αφιερωμα σε σπουδαίες γυναίκες που επηρέασαν τον κόσμο, έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι με την πρώτη κούκλα να τιμά τη θρυλική ηθοποιό Lucille Ball, της οποίας η κωμική ιδιοφυΐα και η αξιοσημείωτη επιχειρηματική οξυδέρκεια επισφράγισαν την ιδιότητά της ως πρωτοπόρο για γυναίκες που διέπρεψαν στη βιομηχανία του θεάματος.

Βασίλισσα Ελισάβετειδήσεις τώραπώλησηκούκλατιμή