Lifestyle|24.04.2022 12:45

Κατερίνα Βρανά: Η φωτογραφία μετά το κώμα και τη «Βρανάσταση» - «Αυτά είναι τα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα»

Newsroom

Δυναμική, γενναία, ειλικρινής, ατρόμητη. Αυτές είναι μόλις λίγες λέξεις με τις οποίες μπορεί να περιγράψει κανείς την ταλαντούχα Κατερίνα Βρανά, η οποία πριν από 5 χρόνια σόκαρε το κοινό με την περιπέτεια της υγείας της. Μία περιπέτεια βέβαια από την οποία βγήκε νικήτρια αλλά και πιο δυνατή και από την οποία έδωσε απίστευτη δύναμη σε όλους τους ανθρώπους, είτε την ακολουθούν είτε όχι. 

Τον Σεπτέμβριο του 2017 η Κατερίνα Βρανά έπαθε ξαφνικά διάτρηση εντέρου (και όχι σκωληκοειδίτιδα όπως είχε αρχικά ειπωθεί) στο πλαίσιο ενός επαγγελματικού ταξιδιού της στη Μαλαισία. Στο νοσοκομείο δεν έγινε έγκαιρη διάγνωση με αποτέλεσμα να παλέψει μέχρι και με τη σηψαιμία.

Με αφορμή τα πέντε χρόνια από «εκείνη» τη μέρα που έγινε η «Βρανάσταση», η γνωστή stand up comedian θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα συναισθήματά της. Η γνωστή performer, δείχνοντας τα χέρια της μετά το κώμα και «αιχμαλωτίζοντας» τη στιγμή με λόγια που εμπνέουν έγραψε στο Instagram της. 

«ΕΠΕΤΕΙΟΣ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΘΑΝΑ 23 Απριλίου 2017 – 23 Απριλίου 2022 Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Οπότε αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχω φτάσει. Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα. Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας. Ήταν κάτι σαν χέρια Ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ναι, έχετε δίκιο, ήταν απίστευτα σέξι. Επίσης, ΠΌΣΟ ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ;;!;!;; Νομίζω αυτό είναι που βρίσκω το πιο τρομακτικό σε αυτή τη φωτογραφία. Τα χέρια μου τώρα έχουν συνέλθει πλήρως, δεν έχω ίχνος γάγγραινας, παραμένουν μόνο λίγα θέματα με τις πολύ λεπτές κίνησεις που και αυτά βελτιώνονται σιγά-σιγά. ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΖΗΣΩ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ την ημέρα που σχεδόν πέθανα / επέζησα. Επίσης, σήμερα είναι η μέρα της Ανάστασης. Σύμπτωση; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΤΑΚΗ!!! #Βρανάσταση».  

Ακολουθεί η ανάρτηση 

 

Κατερίνα Βρανάinstagramπρόβλημα υγείαςκώμαανάρτηση