Lifestyle|08.02.2019 15:06

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Lady Gaga θα τραγουδήσουν live στα Όσκαρ

Newsroom

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ προβλέπει ότι θα καταλειφθεί από φόβο σκηνής όταν θα ερμηνεύει μαζί με τη Lady Gaga το «Shallow» τη βραδιά των Όσκαρ

Παρά το γεγονός ότι τα κατάφερε πολύ καλά στον ρόλο του rockstar Τζάκσον Μέιν στο πλευρό της Άλι στο μιούζικαλ-δράμα, είναι λίγο νευρικός για την ερμηνεία με τη σούπερ σταρ της ποπ στην πραγματική ζωή.

«Είμαι βέβαιος ότι θα τρομοκρατηθώ», ανέφερε στο E! στο περιθώριο της τελετής απονομής των βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών (Screen Actors Guild/SAG). 

«Σκέφτηκα: Γιατί; Πρέπει να έχω κάποια τελευταία επιθυμία πριν τον θάνατο!», δήλωσε αργότερα στο Extra για την επικείμενη εμφάνισή του στην τελετή απονομής των Όσκαρ.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του «A Star is Born» συνόδευσε πρόσφατα τη Lady Gaga κατά τη διάρκεια παράστασής της στο Λας Βέγκας, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές στο κοινό και σε όλο το διαδίκτυο. Όπως ήταν αναμενόμενο, τραγούδησαν το «Shallow», και το πλήθος τραγούδησε μαζί τους.

Η ταινία έλαβε οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ, ενώ τα βραβεία θα απονεμηθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου με παρουσιαστές τους Άλισον Τζάνεϊ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Γκάρι Όλντμαν και Σαμ Ρόκγουελ.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

ΌσκαρLady GagaΜπράντλεϊ Κούπερ