Lifestyle|25.04.2022 12:00

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φωτογραφίζει την εντυπωσιακή και νεότατη μητέρα της - Η απίστευτη ομοιότητά τους

Newsroom

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επισκέφτηκε την οικογένειά της με αφορμή το Πάσχα αφήνοντας έτσι για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό.

Η μελαχρινή καλλονή, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράζεται καθημερινά πλάνα από τη ζωή της και σε πρόσφατη ανάρτησή της είδαμε και ένα post το οποίο και ήταν αφιερωμένο στην εντυπωσιακή και νεότατη μητέρα της. 

Το μοντέλο και παρουσιάστρια έδειξε στους περίπου 600 χιλιάδες followers της τη γυναίκα που την έφερε στη ζωή και όλοι σχολίασαν την απίστευτη ομοιότητα των δύο γυναικών. Μάλιστα, αν κρίνουμε και από το ελάχιστο μακιγιάζ αλλά και τα γυαλιά ηλίου, οι δυο τους μοιάζουν και στη beauty και fashion φιλοσοφία. 

Ακολουθεί το εν λόγω post 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της - Με ξανθό μαλλί και «καυτό» μπικίνι

Σε μία τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της προέβη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία πριν από λίγες ημέρες «συστήθηκε» στους followers της ως ξανθιά. Και όχι απλώς ξανθιά αλλά #bananablonde ξανθιά. Με το νέο της hair look απέδειξε για ακόμα μία φορά πως, ναι, ζει επικίνδυνα, αφού έτσι ρίσκαρε να χάσει φανατικούς θαυμαστές της μεσογειακής ομορφιάς της.

Το γνωστό μοντέλο, εγκαινίασε την αλλαγή στα μαλλιά της ποζάροντας με καυτό μπικίνι και γεμάτα αυτοπεποίθηση vibes σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram της και που η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα δίχασε. Αν και εισέπραξε αρκετά θετικά σχόλια, πολλοί ήταν εκείνοι που απογοητεύτηκαν που άλλαξε το μελαχρινό signature look της.

Σαφέστατα, ένα έμπειρο μάτι, καταλαβαίνει πως πρόκειται για περούκα και πως αποτελεί concept φωτογράφισης σε project που πρόκειται να τη δούμε. Κατά πάσα πιθανότητα, ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το hair look είναι ο καλός της φίλος και πολύ επιτυχημένος Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος κάνει καριέρα στην Αμερική. Εκεί, όπου βρέθηκε και το μοντέλο όλο αυτό το διάστημα, όπως είδαμε και σε σχετικές αναρτήσεις στο δημοφιλές Μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

instagramφωτογραφίαμητέραειδήσεις τώραΗλιάνα Παπαγεωργίου