Lifestyle|28.04.2022 15:45

Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση για την τιμητική διάκριση του Τόλη Βοσκόπουλου στα βραβεία Grammy 2022

Newsroom

Στη λίστα «In Memorium» των βραβείων Grammy 2022 μπήκε ο Τόλης Βοσκόπουλος με την εν λόγω τιμητική διάκριση να αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση για τον αείμνηστο τραγουδιστή. Σε αυτή την ειδική κατηγορία των Grammy τιμώνται πρόσωπα, για το ταλέντο και όλα όσα έχουν προσφέρει στον πολιτισμό.

 

Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, γνωστοποίησε την είδηση για τη διάκριση του συζύγου της, σχολιάζοντας στην ανάρτηση της δημοσίευσης με ένα σύμβολο αγάπης, χωρίς λόγια. Την ανάρτηση αναδημοσίευσε και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, υπερήφανη για τον πατέρα της.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος «έφυγε» από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021, στα 81 του χρόνια. Ο θρύλος του αείμνηστου καλλιτέχνη θα ζωντανέψει ξανά τον επόμενο μήνα μέσα από τα τραγούδια του που θα ερμηνευτούν στην περιοδεία που θα κάνει ο Στέλιος Διονυσίου στην Αυστραλία.

Άντζελα Γκερέκου: Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο - Η ανάρτηση στο instagram

Εννέα περίπου μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος προκαλώντας θλίψη στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Το βράδυ του Σαββάτου (26/3) η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου είχε τα γενέθλιά της, τα οποία και γιόρτασε στο σπίτι με την κόρη της και άλλα άτομα από την οικογένεια, με τα οποία και η ηθοποιός νιώθει αρκετά δεμένη.

Η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας ότι πέρασε τα γενέθλιά της μέσα στη ζεστασιά και την αγάπη των ανθρώπων της, αλλά η απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου θα είναι πάντα εμφανής.

 

Μάλιστα, η Άντζελα Γκερέκου έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Άλλη μια γενέθλια μέρα με αγαπημένους ανθρώπους! Με τις ευχές και την αγάπη σας γεμίσατε και ομορφύνατε τη μέρα μου! Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Με την αγάπη προχωράμε… Κι εσύ είσαι πάντα εδώ…»

Άντζελα ΓκερέκουGrammyειδήσεις τώραΤόλης Βοσκόπουλοςβράβευση