Lifestyle|01.11.2018 14:04

Κανονικά το «My Style Rocks» - Πότε σταματάει η Βικτώρια Καρύδα;

Αλέξης Μίχας

Κανονικά θα προβληθούν τα επεισόδια του «My Style Rocks» με τη συμμετοχή της Βικτώριας Καρύδα η οποία έχασε χθες το βράδυ τον σύζυγό της, επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα μετά την εκτέλεσή του με τέσσερις σφαίρες στην είσοδο του σπιτιού του.

Τα επεισόδια είναι μαγνητοσκοπημένα ωστόσο αυτό θα επισημαίνεται από την προβολή του σημερινού κιόλας επεισοδίου με τη μετάδοση σχετικού μηνύματος (κρόουλ) στο κάτω μέρος της εικόνας του ΣΚΑΪ. Τα επεισόδια έχουν μαγνητοσκοπηθεί μέχρι και το βραδινό «Gala» που θα προβληθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου. Το συγκεκριμένο επεισόδιο που θα έχει ως θεματολογία τους σταρ του Σινεμά θα είναι και το τελευταίο του ριάλιτι μόδας στο οποίο οι τηλεθεατές θα δουν την Βικτώρια Καρύδα να συμμετέχει.

Η Βικτώρια μετά την αποχώρηση της Έφης Αναστασοπούλου ήταν φαβορί για μια από τις πρώτες θέσεις του «My Style Rocks». Μέχρι και πριν λίγη ώρα το μοντέλο δεν είχε επικοινωνήσει με τα στελέχη της παραγωγής, ωστόσο οι πάντες θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή της μετά το θλιβερό συμβάν.   

Βικτώρια ΚαρύδαMy Style Rocks