Lifestyle|05.05.2022 15:30

Σασμός - Κώστας Κωστόπουλος: Η απάντηση του Alpha μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη από τη σειρά

Newsroom

Την παραίτηση του υπέβαλε ο σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος, έπειτα από μήνυση που λέγεται ότι κατέθεσε η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, κατονομάζοντας τον ίδιο ύστερα από τον βιασμό της προ 12ετίας. Παράλληλα, ο Alpha, μέσα από τον επίσημο του λογαριασμό στο Twitter, διευκρίνησε ότι η δραματική σειρά θα συνεχιστεί κανονικά. 

Σημειώνεται πως ο Κώστας Κωστόπουλος πλαισιώνεται από δύο ακόμα σκηνοθέτες, Ζωή Φίλίπα και Γιάννης Σαμπάνης, που έχουν την ευθύνη των καθημερινών γυρισμάτων, οι οποίοι παραμένουν κανονικά στις θέσεις τους. Η είδηση περί παραίτησης έγινε γνωστή ύστερα από δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ, χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται σε αυτά ο σκηνοθέτης.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, αμέσως μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου της σειράς, ο Κώστας Κωστόπουλος παραδέχτηκε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα αναφέρεται σε αυτόν καθώς είχαν μια περιστασιακή γνωριμία το 2010, ωστόσο, αρνείται τις όποιες κατηγορίες, ενώ για ηθικούς λόγους παραιτείται από τη σειρά μέχρι να λάμψει η αλήθεια και προσφεύγει στη δικαιοσύνη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Υποστηρίζουμε οποιονδήποτε άνθρωπο έχει υποστεί βία»

Το πρωί της Πέμπτης (5/5), η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο «Happy Day» σχολίασαν την απόφαση του Κώστα Κωστόπουλου. «Θα πω ότι είμαστε εδώ σαν άνθρωποι, σαν κοινωνία, σαν επαγγελματίες να υποστηρίζει οποιονδήποτε άνθρωπο έχει υποστεί βία, άνδρα ή γυναίκα, νέο ή μεγαλύτερο. Αυτά τα φαινόμενα κάποια στιγμή πρέπει να εκλείψουν κάποια στιγμή στην κοινωνία μας. Από εκεί και πέρα, επικροτώ τις πλευρές και τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη να προσφύγουν και να καταφύγουν στη δικαιοσύνη. Αυτός θα πρέπει να είναι σωστός ο τρόπος, και όχι η ανθρωποφαγία στα social media, ούτε η ανθρωποφαγία γενικότερα.

Θέλω να πιστεύω πως οι λειτουργοί της δικαιοσύνης είναι αυτοί που αποδίδουν τις ευθύνες, τις ποινές και τελικά βάσει αυτών να πορευόμαστε. Εμείς πραγματικά είμαστε εδώ σε περίπτωση που μας παρακολουθεί η Έλενα Αθανασοπούλου αν θέλει να μας υποδείξει τον δικηγόρο της ή να πει η ίδια κάτι να τη φιλοξενήσουμε για να της αποδείξουμε και έμπρακτα ότι είμαστε εδώ για να τηρήσουμε σωστές και ίσες αποστάσεις». 

TwitterAlphaΣασμόςΚώστας Κωστόπουλοςειδήσεις τώρα