Lifestyle|07.05.2022 10:45

Αννίτα Πάνια: «Ο Νίκος Καρβέλας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε σε γουστάρω»

Newsroom

Λίγες ημέρες αφότου ο Νίκος Καρβέλας έγινε πατέρας για τρίτη φορά, η πρώην σύζυγός του, Αννίτα Πάνια, με την οποία και διατηρούν άψογες σχέσεις, μίλησε για τη γνωριμία τους στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ-α-Τετ», και ένα μικρό απόσπασμα από τη εν λόγω συνέντευξή της προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Η παρουσιάστρια του Open και οικοδέσποινα της εκπομπής «Ανοιχτά», στην αρχή της ενδιαφέρουσας κουβέντας, μίλησε για την καριέρα της και την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης που μετρά 27 χρόνια: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι σκηνοθέτησα την καριέρα μου, ότι ονειρεύτηκα να είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Κοιτάω πίσω και βλέπω ότι έχουν περάσει γύρω στα 27 χρόνια κι αναρωτιέμαι πότε πέρασε ο χρόνος. Νομίζω ότι κάποτε ήμουν μεγάλο ψώνιο, το γούσταρα αυτό που συνέβαινε. Δεν έφερα κάποιον με το ζόρι, ούτε ένιωσα ποτέ ότι κάνω κάτι άσχημο σε κάποιον άνθρωπο».

Αναφορικά με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, τον γνωστό μουσικό και συνθέτη Νίκο Καρβέλα, είπε: «Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα και μου λέει "γεια σου, είμαι ο Καρβέλας, σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω". Μετά ερωτευτήκαμε πολύ».

Ακολουθεί το επίμαχο απόσπασμα

συνέντευξηΤάσος ΤρύφωνοςΝίκος ΚαρβέλαςΑννίτα Πάνιαειδήσεις τώρα