Lifestyle|07.05.2022 12:09

Δήμητρα Παπαδήμα: «Είμαι 59 ετών και κρατιέμαι πολύ καλά, δεν έχω κάνει τίποτα από επεμβάσεις»

Newsroom

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, και με την ειλικρίνεια που τη χαρακτηρίζει, η αντισυμβατική Δήμητρα Παπαδημα, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύντροφό της ζωής της, Γιάννη Μποσταντζόγλου, αλλά και για τη σχέση της με τον χρόνο.

Η γνωστή ηθοποιός, αναφορικά με τη σχέση ζωής που έχει με τον συνάδελφό της και πατέρα της κόρης της, είπε στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Έχει περάσει από 40 κύματα αυτή η σχέση. Έχουμε χωρίσει για 3 χρόνια, αλλά απλά μέναμε σε διαφορετικά σπίτια. Ήμασταν πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο. Το μυστικό είναι ότι είμαστε δύο άνθρωποι ώριμοι. Και οι δυο μας ωριμότητες είναι διαφορετικές, συμπληρώνουν η μία την άλλη».

Στη συνέχεια και σχετικά με το αυθεντικό συναίσθημα που είναι υπεράνω χρημάτων πρόσθεσε: «Έχω γνωρίσει επιτυχημένους άνδρες με πολλά χρήματα στη ζωή μου, όμως όσο τους βλέπω, τόσο απομακρύνομαι. Αλλά ναι, είμαι πολύ χορτασμένη. Απλά, ποτέ δεν γούσταρα τα φράγκα».

Όσο για τον χρόνο που περνάει; Η Δήμητρα Παπαδήμα προκάλεσε τον θαυμασμό με την τοποθέτησή της: «Προς το παρόν, γελάω με τον χρόνο. Είμαι 59 ετών και κρατιέμαι πολύ καλά, δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα από επεμβάσεις. Σίγουρα με επηρεάζει ότι περνάνε τα χρόνια, αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας (...) Οι παρεμβάσεις αυτές, είναι μια νεότητα ψεύτικη. Κι εγώ δεν την αντέχω την ψευτιά».

Δήμητρα Παπαδήμα: Έκανα έρωτα χωρίς ανταλλάγματα (vid)

Για τα ημερολόγια που κρατάει από την εφηβεία της είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά Τα Μεσάνυχτα», η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, ομολογώντας ότι έχει κάνει μόνο μια κατάχρηση στη ζωή της: το σεξ.

«Έχω κάνει μια κατάχρηση φυσιολογική που κάνει τους ανθρώπους ενήλικες και ευτυχισμένους. Ούτε ποτά, ούτε ναρκωτικά, ούτε τσιγάρα. Το σεξ είναι υγεία», παραδέχθηκε τότε, η γνωστή ηθοποιός στην Ελεονώρα Μελέτη προσθέτοντας, «Έκανα σεξ και δε ζητούσα τίποτα, το έκανα με την ψυχή μου, έκανα έρωτα χωρίς ανταλλάγματα. Όταν είμαι καλά είμαι πιστή, όταν δεν είμαι καλά δεν είμαι πιστή».

Για τον επί χρόνια σύντροφό της, ηθοποιό Γιάννη Μποσταντζόγλου είχε πει «Ο Γιάννης είναι μια ειδική κατηγορία. Ο Γιάννης είναι ο άνδρας της ζωής μου».

ηλικίασυνέντευξηειδήσεις τώραΔήμητρα Παπαδήμα