Δήμητρα Παπαδήμα: Έκανα έρωτα χωρίς ανταλλάγματα (vid)
«Ο έρωτας είναι υγεία» δηλώνει η γνωστή ηθοποιός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για τα ημερολόγια που κρατάει από την εφηβεία της μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά Τα Μεσάνυχτα», η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, ομολογώντας ότι έχει κάνει μόνο μια κατάχρηση στη ζωή της, το σεξ.
«Έχω κάνει μια κατάχρηση φυσιολογική που κάνει τους ανθρώπους ενήλικες και ευτυχισμένους».
«Ούτε ποτά, ούτε ναρκωτικά, ούτε τσιγάρα, το σεξ είναι υγεία», είπε η γνωστή ηθοποιός στην Μελέτη.
«Έκανα σεξ και δε ζητούσα τίποτα, το έκανα με την ψυχή μου, έκανα έρωτα χωρίς ανταλλάγματα. Όταν είμαι καλά είμαι πιστή, όταν δεν είμαι καλά δεν είμαι πιστή», είπε.
Για τον επί χρόνια σύντροφό της, ηθοποιό Γιάννη Μποσταντζόγλου είπε: « Ο Γιάννης είναι μια ειδική κατηγορία, ο Γιάννης είναι ο άνδρας της ζωής μου».

Διαβάστε ακόμη
Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Ο εφιάλτης της λειψυδρίας, το αλλόκοτο νυχτερινό πότισμα και οι άδειες δεξαμενές
Συναγερμός ξανά στη Λαμία: Εντοπίστηκε σαλμονέλα και σε άλλες παρτίδες κοτόπουλου
Axios: Ο Τραμπ σκέφτεται νέα μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν -«Δεν έχουν υποστεί αρκετό πόνο»
Τα εξοπλιστικά προγράμματα που εγκρίθηκαν από το ΚΥΣΕΑ - Βήμα- βήμα ο σχεδιασμός της Αθήνας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



