Lifestyle|11.05.2022 13:30

Eurovision 2022: Με ελληνική σημαία και εντυπωσιακό see- through look ο σύντροφος της Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord - Ο πανηγυρισμός του Νορβηγού φοιτητή

Newsroom

Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord και όχι μόνο σε καλλιτεχνικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό. Η νεαρή κοπέλα, η οποία το βράδυ της Τρίτης (10/5) προκρίθηκε στον τελικό του 66ου διαγωνισμού της Eurovision που θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/5), δεν κρύβει την ικανοποίηση για το αποτέλεσμα αλλά ούτε και τον έρωτά της για τον σύντροφό της Erlend Iversen Nakken.

Ο νεαρός Νορβηγός, ο οποίος είναι φοιτητής Ψυχιατρικής σε Πανεπιστήμιο της Νορβηγίας, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της, και μάλιστα χάρηκε τόσο πολύ με την πρόκρισή της, που πανηγύρισε έξαλλα όπως είδαμε και σε σχετικά πλάνα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. 

 

Τα δύο παιδιά, που γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο αφού και η Αμάντα σπουδάζει Ιατρική στο Trondheim, έβγαλαν και τις απαραίτητες φωτογραφίες από το Τορίνο όπου και διξήχθη ο Α' ημιτελικός. 

Μάλιστα, σε instagram story που ανέβασε ο Νορβηγός νέαρος λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό έγραψε «Πάμε Ελλάδα», ενώ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πανηγύρισε έξαλλα αγκαλιά με την Αμάντα, κρατώντας την ελληνική σημαία.

 

 

Τις εντυπώσεις έκλεψε και το outfit του, καθώς επέλεξε ένα see- through μπλουζάκι, μια στιλιστική επιλογή που έκανε η Αμάντα Γεωργιάδη.

«Είναι ωραία που το αγόρι μου είναι μαζί μου - Εγώ διάλεξα τη διάφανη μπλούζα του», είπε ανάμεσα σε άλλα στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha. 

Ακολουθεί το βίντεο

ειδήσεις τώρασύντροφοςEurovision 2022