Lifestyle|13.05.2022 10:30

Γιάννης Μόρτζος: «Πήγα να κάνω bypass και κάτι πήγε στραβά στην επέμβαση και έμεινα 35 ημέρες αναίσθητος»

Newsroom

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» παραχώρησε ο ηθοποιός, Γιάννης Μόρτζος, την Πέμπτη (12/5). Ο γνωστός πρωταγωνιστής, μίλησε μεταξύ άλλων για τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του και τι τον δίδαξε.

«Η σύζυγός μου κι εγώ είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε ένα γιατρό, τον κουνιάδο μου, τον έχω αδερφό, ο οποίος είναι σωτήρας. Αυτός μας κατευθύνει τι θα κάνουμε. Του οφείλω και εγώ πολλά πράγματα γιατί με έσωσε. Εγώ πήγα να κάνω bypass και κάτι πήγε στραβά στην επέμβαση και έμεινα 35 ημέρες αναίσθητος. Ξύπνησα και δεν ήξερα τι γινόταν, ήμουν χαμένος στο διάστημα. Στην εντατική που ήμουν σε ένα θάλαμο έβλεπα να πεθαίνουν κάθε μέρα κι έλεγα με έφεραν κι εμένα για να πεθάνω. Είχα την εντύπωση ότι όπου να 'ναι φεύγω, το σκεφτόμουν κι έλεγα "κάτσε ακόμα λίγο". Έδινα κουράγιο στον εαυτό μου εγώ ο ίδιος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο το πώς ο σκύλος του έσωσε τη γυναίκα του που πήγε να πεθάνει. «Είχα πάει για ένα φεστιβάλ και η γυναίκα μου έπαθε ανεύρυσμα. Ο σκύλος μας όρμησε στην πόρτα γιατί κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και τη χτυπούσε τόσο δυνατά που ξεσήκωσε τη γειτονιά και ευτυχώς κάτω από εμάς μένει η αδερφή της γυναίκας μου και άκουσε τη φασαρία και ανέβηκαν και την πήγαν στο νοσοκομείο», είπε ο Γιάννης Μόρτζος.

Ακολουθεί το βίντεο από την εκπομπή 

ηθοποιόςΓιάννης Μόρτζοςσυνέντευξηεπέμβασηειδήσεις τώρακαρδιά