Lifestyle|16.05.2022 10:45

Μιχάλης Ζαμπίδης: Ο Iron Mike έγινε πατέρας για πρώτη φορά - Η σύντροφός του γέννησε δίδυμα κοριτσάκια

Newsroom

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, πρόσθεσε την πιο σημαντική διάκριση στο βιογραφικό του καθώς, εκτός από κάτοχος 18 παγκόσμιων τίτλων, τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/5) έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Σύμφωνα με την εκπομπή Mega Καλημέρα, η σύντροφος του διεθνούς αθλητή του κικ μποξ, Μαρία, γέννησε τα ξημερώματα σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών δύο υγιέστατα κοριτσάκια.

 

Μάλιστα, ο «Iron Mike» το απόγευμα της Κυριακής (15-05) έκανε σχετική ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο, γράφοντας: «Και μόλις μπαίνουμε στην τελική ευθεία…».

Πριν από λίγο καιρό, ο 41χρονος αθλητής που κατέκτησε διπλό μετάλλιο με τα δίδυμα, γεμάτος υπερηφάνεια έκανε την αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης στην εκπομπή «Πρωινό» με τα εξής λόγια: «Μαζί με την αγαπημένη μου Μαρία περιμένουμε δύο όμορφα πλασματάκια, δίδυμα. Το ήθελα για να πω την αλήθεια. Αλλάζω απότομα πίστα. Το ήθελα για να πω την αλήθεια. Έχει η μαμά της Μαρίας δίδυμα. Δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο, το έχουμε αφήσει για έκπληξη. Ανυπομονώ».

Ποια είναι η σύντροφός του, Μαρία 

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφός του Μαρία, είναι μαζί τα τελευταία περίπου τρία χρόνια. Η εντυπωσιακή γυναίκα, πλάνα της οποίας έχει δημοσιεύσει ο αθλητής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εργάζεται στο γυμναστήριο που διαθέτει ο «Iron Mike» στη Γλυφάδα, στον χώρο της υποδοχής. Από την αρχή της γνωριμίας τους, ο 41χρονος εντυπωσιάστηκε με την προσωπικότητά της. Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2019, στο θέατρο Βράχων.

πατέραςειδήσεις τώραδίδυμασύντροφοςΜιχάλης Ζαμπίδηςγέννα