Lifestyle|16.05.2022 19:10

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ολοκληρώνω την καριέρα μου στην τηλεόραση, πάω στον άνθρωπό μου να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα»

Newsroom

Με αφορμή τον τελικό της φετινής Eurovision, ο Γιάννης Πουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στην απόφασή του να εγκαταλήψει τον χώρο της τηλεόρασης και να δώσει όλη την προσοχή του στον σύντροφό του και στο καινούριο επιχειρηματικό βήμα που έχουν κάνει στη Μύκονο.

«Τώρα που ολοκληρώνω την καριέρα μου στην τηλεόραση, είναι σημαντικό να βλέπω συναδέλφους να εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Το έχω πει ουσιαστικά από τον Νοέμβριο ότι κλείνω τον κύκλο μου και κάποιοι είπαν ότι μπορεί να μην έχω καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Καμία σχέση, είμαι πολύ χαρούμενος που θα κλείσω την καριέρα μου με την Κατερίνα. Έχω κάνει ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα στη Μύκονο, οπότε εσύ δεν με καταλαβαίνεις;» δήλωσε, αρχικά, ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Πάω στον άνθρωπό μου, που είμαστε 12 χρόνια μαζί να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα». 

Σχετικά με την αποχώρηση του από την τηλεόραση, ο Γιάννης Πουλόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Real Life», ανέφερε πως «έχω αποφασίσει να βάλω μια τελεία στην τηλεόραση. Τώρα, αν θα είναι μια άνω τελεία ή θα είναι τελεία και παύλα ή αν θα είναι αποσιωπητικά, θα φανεί στην πορεία. Δεν το λέω, όμως, τυχαία γιατί παράλληλα με τη δουλειά μου ξεκινάω κάτι δικό μου στον επιχειρηματικό τομέα που με έχει συνεπάρει. Είναι το αντίστροφο της δουλειάς που κάνω τώρα. Ως τηλεοπτικός δημοσιογράφος μπαίνω ακάλεστος στα σπίτια των ανθρώπων και θέλω να τους δώσω κάτι από ανεμελιά. Τώρα θα το κάνω διαφορετικά. Θ' ασχοληθώ με τον τουρισμό. Με την αρωγή της οικογένειας μου και τη βοήθεια του παιδικού μου φίλου, Νότη Χριστοδούλου, ο οποίος με βοηθά στη διακόσμηση, δημιουργούμε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στη Μύκονο που ελπίζουμε να ανοίξει το Πάσχα. Γι’ αυτό λέω ότι θα λειτουργώ αντίστροφα. Τώρα θα φιλοξενώ εγώ τον κόσμο, θ' ανοίγω εγώ το σπίτι μου και θα του προσφέρω ανεμελιά».

Ελένη Μενεγάκηειδήσεις τώραΚατερίνα ΚαινούργιουΜύκονοςΓιάννης Πουλόπουλος