Lifestyle|21.05.2022 08:45

Ρεγγίνα Μακέδου: Η γενναία χορεύτρια του DWTS ξύρισε τα μαλλιά της για δεύτερη φορά μετά την υποτροπή της λευχαιμίας - «Η δύναμη είναι μέσα μας»

Newsroom

Με μία νέα αισιόδοξη ανάρτηση η οποία πέρασε πολλά σημαντικά μηνύματα, η Ρεγγίνα Μακέδου συνεχίζει να επικοινωνεί τον θαρραλέο αγώνα της. Όπως γνωστοποίησε η ίδια πριν από μερικές εβδομάδες, η μάχη της με τη λευχαιμία συνεχίζεται καθώς έκανε υποτροπή και θα προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών μιας και ο συμβατός δότης έχει βρεθεί.

Στα πιο πρόσφατα νέα, και κόντρα στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει, η γενναία χορεύτρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό «Dancing With The Stars», έδειξε το ξυρισμένο κεφάλι της και πέρασε για ακόμη μία φορά μηνύματα δυναμισμού σε χιλιάδες κόσμο.

Ειδικότερα, στο νέο βίντεο που ανάρτησε, η Ρεγγίνα Μακέδου έδειξε τα μαλλιά της όπως ήταν «πριν» και «μετά» το ξύρισμα, στο οποίο και έπρεπε να προβεί λόγω των θεραπειών που θα ακολουθήσει. «Το χάρηκα τη πρώτη φορά…. Το χάρηκα και τώρα !!!!!!! Η δύναμη είναι μέσα μας!!! Η ομορφιά είναι στην ψυχή και στο χαμόγελό μας!!!», είπε ανάμεσα σε άλλα. 

Ακολουθεί η ανάρτηση 

«Ήρθε η μέρα που πολλές από εμάς δεν θέλουμε…. Η μέρα που τα μαλλιά πρέπει να φύγουν… και αν δεν το κάνεις εσύ θα σου μείνουν στα χέρια… Ε και ;;;; Τρίχες…. Το χάρηκα τη πρώτη φορά…. Το χάρηκα και τώρα!!!!!!! Η δύναμη είναι μέσα μας!!! Η ομορφιά είναι στην ψυχή και στο χαμόγελο μας !!! Η θηλυκότητα δεν δεν προσδιορίζεται από το μάκρος των μαλλιών σου!!! Η μάχη που Δίνω και δίνεις είναι μεγάλη και τα μαλλιά δεν είναι λόγος να νιώθεις άσχημα !!!! Είσαι υπέροχη/ος να το θυμάσαι και να χαμογελάς!!!!! Δώστε αίμα και αιμοπετάλια και εγώ από βδομάδα θα τα χρειαστώ !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών … ένας από εσάς θα σώσει εμένα …. Σας ευχαριστώ !!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ρεγγίνα Μακέδου για τη μάχη της με τη λευχαιμία: «Δεν επέτρεψα σε κανένα να με δει σαν την καημένη άρρωστη»

Ήταν τον Νοέμβριο του 2021, όταν η εντυπωσιακή κοπέλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «OPEN Weekend» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τον καρκίνο αλλά και πώς το διαχειρίστηκε.

«Έκλαψα, θύμωσα πολύ όταν έμαθα για τον καρκίνο. Είναι κάποια στάδια που περνά ο κάθε ασθενής κι είναι το φυσιολογικό. Έκλαψα, πόνεσα κι είπα ότι θα πεθάνω. Αρνήθηκα ότι θα πεθάνω, όπως κι οι φίλοι μου αρνήθηκαν ότι θα είμαι στενοχωρημένη. Δεν επέτρεψα σε κανένα να με δει σαν την καημένη άρρωστη. Έβαζα αυτόματο Χ» ανέφερε, αρχικά, η πρώην παίκτρια του «Dancing with the Stars», είπε και πρόσθεσε, «Έβγαλα ανθρώπους από την ζωή μου, φρόντισε ο καρκίνος για αυτό. Ήταν η πιο σοβαρή ασθένεια κι η μεγαλύτερη κάθαρση. Ο καρκίνος σού διώχνει άλλους καρκίνους από τη ζωή σου, πάρα πολύ κοντινούς ανθρώπους».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ρεγγίνα Μακέδου εξομολογήθηκε ότι κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό της να σταματήσει τον χορό. «Εκείνη την ημέρα πήρα ένα μήνυμα από μία μαμά στο Ελπίδα με την κόρη της να χορεύει πάνω στο κρεβάτι, όπου το κοριτσάκι μου έλεγε: “Ρεγγίνα, χορεύουμε μαζί”. Καταλαβαίνεις ότι δε σταμάτησα ποτέ να χορεύω. Και αυτή η μικρή είναι η δική μου δύναμη».

λευχαιμίαειδήσεις τώραΡεγγίνα Μακέδουμαλλιάθεραπεία