Φεστιβάλ των Καννών: Γυμνή διαδηλώτρια προκάλεσε αναστάτωση στο κόκκινο χαλί
NewsroomΑναστάτωση προκλήθηκε στο κόκκινο χαλί του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών όταν εμφανίστηκε μια γυμνή ακτιβίστρια που θέλησε να αποδοκιμάσει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας για την απομάκρυνσή της.
Η γυναίκα έσκισε το φόρεμά της, αποκαλύπτοντας το γυμνό στήθος της όπου είχε ζωγραφίσει την ουκρανική σημαία και τη φράση «Σταματήστε να μας βιάζετε», ενώ κόκκινα αποτυπώματα χεριών φαίνονταν στους γλουτούς της.
Η ακτιβίστρια φώναζε συνθήματα κατά της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία, καθώς οι φρουροί την απομάκρυναν αφού πρώτα την τύλιξαν με ένα τζάκετ.
Η διαμαρτυρία σημειώθηκε λίγη ώρα πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Three Thousand Years of Longing», εν αναμονή της άφιξης των πρωταγωνιστών Ίντρις Έλμπα και Τίλντα Σουίντον.
- Is it really coming home? Η Αγγλία παλεύει με τα... φαντάσματά της και στο Μουντιάλ 2026
- Ο Χάρι Στάιλς πνίγηκε με νερό επί σκηνής σε συναυλία στο Λονδίνο - Ανησυχία από το κοινό
- Υπόγεια αναδόμηση στα δεξιά της ΝΔ: Ο Σαμαράς πατάει το κουμπί για τη δημιουργία νέου κόμματος
- Ακραίοι άνεμοι στην Αττική: Δέντρο καταπλάκωσε όχημα με οδηγό στη Μιχαλακοπούλου