Lifestyle|23.05.2022 14:45

Νίκη Μπακογιάννη: «Έχω κάνει σεμινάρια αστρολογίας», λέει η Ολυμπιονίκης - Το #MeToo, τα μετάλλια και τα παιδιά της

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας (23/5) η Νίκη Μπακογιάννη. Η Ολυμπιονίκης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους γονείς της που τη στήριξαν για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, στα παιδιά της, στη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες, στις σεξουαλικές κακοποιήσεις στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και στην αστρολογία και τον λόγο που μπήκε στη ζωή της.

Ως γνήσιος Δίδυμος -που ψάχνεται και θέλει να μαθαίνει νέα πράγματα, είπε χαρακτηριστικά: «Ψάχνομαι συνέχεια, να βρίσκω πράγματα, να μαθαίνω. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ζώδιό μου, γιατί είμαι Δίδυμος, που πάντα θέλουν να μαθαίνουν πράγματα. Έχω κάνει σεμινάρια αστρολογίας, έχω κάποιες γνώσεις, ήθελα να μάθω πώς λειτουργεί ο ουρανός. Και αστροφυσική έχω διαβάσει».

Στη συνέχεια, η αθλήτρια ύψους που, μεταξύ άλλων, κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στου Ολυμπιακούς της Ατλάντα το 1996, αναφέρθηκε στα δύο παιδιά της. «Τα παιδιά μου είναι 20 και 19 ετών. Όταν ήταν μικρά, δεν είχα μετάλλια και κύπελλα σε κοινή θέα, για να μη νιώθουν υποχρέωση ότι πρέπει να πετύχουν κι εκείνα κάτι ανάλογο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ελληνικό #MeToo, η 53χρονη πρώην αθλήτρια του ύψους δήλωσε: «Στήριξα τη Σοφία Μπεκατώρου. Η μία γυναίκα πρέπει να στηρίζει την άλλη. Είχα πει και για τη δική μου περίπτωση τότε, μια παρενόχληση που είχα από έναν άνθρωπο στον αθλητικό χώρο».

Ακολουθούν αποσπάσματα από την εκπομπή: 

ειδήσεις τώραΝίκη Μπακογιάννηπαιδιάσυνέντευξημετάλλιααστρολογία