Lifestyle|11.02.2019 12:36

Το Τατουάζ: Η μικρή Λήδα μιλάει για την απαγωγή και συγκινεί

Άκης Φωτόπουλος

H Τζιουλιάνα Κλεάνθους, η μικρή Λήδα του «Τατουάζ», που έχει συγκινήσει με την ερμηνεία της, αλλά και η μητέρα της Μαρία Κωνσταντίνου που υποδύθηκε την νταντά της στο σίριαλ του Alpha, μιλούν αποκλειστικά στο «TV Έθνος».

Είναι μόλις 5 χρόνων και όμως έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών μέσα από το «Τατουάζ» του Alpha. Το πανέμορφο κοριτσάκι με τα καταγάλανα μάτια γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 10 Φεβρουαρίου 2014 (σήμερα μάλιστα έχει τα γενέθλιά της). Ζει στην Κύπρο και έχει μια μικρότερη αδελφή, την Ανδριάνα, που είναι 3 ετών.

«Τι κάνεις αγαπούλα μου;»

Στο «Τατουάζ» παίζει και η μητέρα της «Λήδας», η Μαρία Κωνσταντίνου, που υποδύεται την νταντά της. Η μικρούλα υποδύεται την κόρη του Στέφανου Μιχαήλ και της Κατερίνας Γερονικολού και οι ατάκες και τα νάζια της είναι «όλα τα λεφτά». «Τι κάνεις αγαπούλα μου;» είναι μια από τις ατάκες που βλέπουμε να λέει συχνά στο «Τατουάζ» και όλοι «λιώνουν». Στην πρώτη σεζόν της σειράς δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου, ενώ φέτος ο ρόλος της μεγάλωσε!

Ο ρόλος της Λήδας ταιριάζει γάντι στη χαριτωμένη Τζιουλιάνα, που είναι ιδιαίτερα εκφραστική. Στο πρόσωπό της ζωγραφίζεται κάθε συναίσθημα, από χαρά μέχρι αγωνία και λύπη, με εξαιρετική φυσικότητα. Λες κι έχεις απέναντί σου μια ανερχόμενη ηθοποιό.

ΤΖΙΟΥΛΙΑΝΑ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ

Mίλησέ μας για το πρώτο σου γύρισμα στη σειρά «Τατουάζ». Πώς ένιωσες;

Δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από την πρώτη μέρα στο γύρισμα, παρά μόνο το ότι ντρεπόμουν πολύ, επειδή δεν γνώριζα κανέναν εκτός από τη μαμά μου!

Στο σίριαλ σε αποκαλούν αγαπούλα. Ποιανού ιδέα ήταν; Μήπως εσένα η μαμά σου έτσι σε φωνάζει;

Όχι. Το «αγαπούλα» το έγραψε η σεναριογράφος να το πω. Και επειδή έτσι λέω τον τηλεοπτικό μου μπαμπά, και είναι κάτι που μόνο εγώ το λέω, πλέον όλοι έτσι με φωνάζουν.

Το γύρισμα της απαγωγής σου μαζί με την Άννα σε δυσκόλεψε;

Ποια απαγωγή; Εμείς κρυφτό παίζαμε. Όχι. Δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Όλοι ήταν πολύ καλοί μαζί μου!

Πηγαίνεις στο σχολείο;

Πάω στο νηπιαγωγείο.

Η δασκάλα σου τι σου λέει που παίζεις σε ένα σίριαλ στην τηλεόραση;

Η δασκάλα μου μου λέει πως είμαι πολύ καλή και πως παίζω ωραία τον ρόλο μου, σαν μεγάλη ηθοποιός!

Σου αρέσει η ζωγραφική; Τι σ’ αρέσει περισσότερο να ζωγραφίζεις;

Ναι. Μου αρέσει πολύ να ζωγραφίζω την οικογένειά μου, να κάνω καρδούλες, λουλουδάκια, συννεφάκια και φατσούλες χαρούμενες.

Όταν μεγαλώσεις θέλεις να γίνεις ηθοποιός;

Δεν ξέρω ακόμη. Μου αρέσει, αλλά είμαι μικρούλα για να αποφασίσω από τώρα.

Ποιον ηθοποιό αγαπάς περισσότερο από τη σειρά; Δεν έχω έναν αγαπημένο. Τους αγαπάω όλους γιατί περνώ με όλους πολύ ωραία, παίζουν όλοι μαζί μου και με αγαπάνε!

Βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση;

Μερικές φορές. Τις περισσότερες σκηνές μου μου τις δείχνει η μαμά μου σε βίντεο από το τηλέφωνό της την επόμενη μέρα, γιατί κοιμάμαι νωρίς.

Μετά το τέλος του «Τατουάζ», αν σου γίνει πρόταση να παίξεις και σε άλλο σίριαλ, θα δεχθείς;

Δεν θέλω να τελειώσει το «Τατουάζ», γιατί τους αγαπάω όλους πολύ και περνάμε πολύ ωραία. Αλλά αν πρέπει να τελειώσει, ναι, μου αρέσει να παίζω σε σκηνές και να πηγαίνω στο γύρισμα!

ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Μια αγγελία μας έφερε στο «Τατουάζ»

Πώς ήρθε το «Τατουάζ» στη ζωή σας;

Πολύ απρόσμενα. Έψαχνε η αδερφή μου να βρει δουλειά και μπήκε σε διάφορες αγγελίες με διαθέσιμες θέσεις για εργασία. Μέσα στις διάφορες δουλειές, είδε και μία αγγελία όπου ζητούσαν αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών, για ερασιτέχνες ηθοποιούς, για να παίξουν σε ένα νέο σίριαλ. Έστειλε τα στοιχεία της, και πάνω σε μία συζήτηση που είχαμε μου το είπε. Ακούγοντας εγώ πως έψαχναν αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών, της είπα να ρωτήσει αν θέλουν και παιδάκια και της είπαν ναι. Και της λέω «ΟΚ τότε, να έρθουμε μαζί σου». Τότε η Τζιουλιάνα ήταν τριάμισι ετών. Δεν τους ήξερε και ντρεπόταν πολύ. Ούτε λέξη δεν τους είπε. Αλλά επειδή έμοιαζε πάρα πολύ στα χρώματα των πρωταγωνιστών, απ’ ό,τι φάνηκε στην πορεία, μας είπαν πως τη θέλουν. Στη συνέχεια ήθελαν και μία νταντά στο σίριαλ, και μου πρότειναν να την υποδυθώ εγώ, για να έχει και ένα οικείο πρόσωπό του το παιδί στο σίριαλ.

Πώς είναι να παίζετε με την κόρη σας;

Τι πιο ωραίο να μπορείς να είσαι δίπλα στο παιδί σου, σε ένα νέο του ξεκίνημα, και σε αυτό να βάζεις και εσύ το λιθαράκι σου;

Όταν φιλάνε την κόρη σας οι ηθοποιοί της σειράς, πώς νιώθετε;

Επειδή το σίριαλ γυρίζεται εδώ και δύο χρόνια, και τον περισσότερο χρόνο μας τον περνάμε μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, πλέον όλοι μας νιώθουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια. Οπότε μου φαίνεται το ίδιο με το να τη φιλάει ένα άτομο από την πραγματική μας οικογένεια.

Είστε παρούσα στα γυρίσματα;

Φυσικά και είμαι παρούσα. Και όπου είναι εφικτό παίρνω και την αδερφή της μαζί μας, για να μην τις χωρίζω. Ως μητέρα προσπαθώ, και θα προσπαθώ πάντα, να είμαι δίπλα και στις δύο μου τις κόρες, με οποιονδήποτε τρόπο, και όπως με κάνουν και είμαι εγώ περήφανη γι' αυτές, θα ήθελα και αυτές να νιώθουν το ίδιο για μένα.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Το ΤατουάζΤζιουλιάνα Κλεάνθους