Lifestyle|11.02.2019 15:12

Jennifer Aniston: Έγινε 50 ετών και ο Brad Pitt πήγε στο πάρτι γενεθλίων της

Newsroom

Η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον έναν περίπου χρόνο μετά από τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Θερού κάλεσε όλη την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Αν και δεν διατηρεί προφίλ στο Instagram, οι διάσημες φίλες της έσπευσαν να κάνουν αναρτήσεις από το πάρτι γενεθλίων της Τζεν.

Τα 50 της χρόνια όπως φαίνεται η πρωταγωνίστρια στα Φιλαράκια θέλησε να τα υποδεχθεί ξεπερνώντας τις σκιές του παρελθόντος και μία από αυτές είναι το άδοξο φινάλε τους γάμου της με τον Μπραντ Πιτ. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός έκανε δεσμό με την Αντζελίνα Τζολί, όμως και αυτό το «σενάριο» δεν είχε αίσιο τέλος. Τώρα και οι δύο.... χωρισμένοι συναντήθηκαν στο πάρτι της Άνιστον και οι φήμες οργίασαν. 

T
T

Φωτογραφίες από τη συνάντηση (φυσικά) δεν υπάρχουν όμως η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον και η Γκουίνεθ Πάλτροου ανέβασαν στο λογαριασμό τους στο Instagram στιγμιότυπα από την όμορφη γιορτή. Κέιτ Χάντσον, Τζένιφερ Άνιστον και Γκουίνεθ Πάλτροου ποζάρουν για σέλφις κάνοντας γκριμάτσες.

T
T

Αναφορικά με τον Μπραντ Πιτ, δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι ήρθε στο ρεστοράν των γενεθλίων ξαφνικά, έμεινε δυο-τρεις ώρες και μετά αποχώρησε κρατώντας χαμηλά μια ομπρέλα. Λέγεται ότι οι δυο τους μίλησαν λίγο, αλλά η Τζεν τον ευχαρίστησε που δέχθηκε την πρόσκλησή της και ήρθε στα γενέθλιά της. 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Τζένιφερ Άνιστον