Ελένη Κούρκουλα μετά τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη: «Ήρθα για να καταθέσω την αλήθεια»
NewsroomΜε την κατάθεση της πολιτικού και αδελφικής φίλης του Δημήτρη Λιγνάδη, Ελένης Κούρκουλα, ολοκληρώθηκε η χθεσινή διαδικασία στη δική του γνωστού σκηνοθέτη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων και νεαρών ανδρών.
Η κυρία Κούρκουλα, η οποία είχε εξεταστεί και στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, υποστήριξε πως το χρονικό διάστημα που αρχικά ένας από τους καταγγέλλοντες είχε υποστηρίξει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βρισκόταν στην Επίδαυρο, ήταν μαζί της διακοπές στην Ιθάκη και πως ανατρέχοντας στο κινητό της τηλέφωνο βρήκε φωτογραφίες την επίμαχη χρονική περίοδο μαζί με τον κατηγορούμενο.
Μετά την κατάθεσή της, η Ελένη Κούρκουλα έκανε δηλώσεις στις κάμερες. «Βρίσκομαι εδώ γιατί με κάλεσε ο Εισαγγελέας αλλά θα ήμουν έτσι κι αλλιώς εδώ για να καταθέσω την αλήθεια. Θα συνεχίσω την κατάθεσή μου στις 16 Ιουνίου. Θεωρώ ότι γενικά ζούμε σε μία εποχή αποκαθήλωσης, οπότε είναι μεγάλη συζήτηση αυτή» είπε.
- Ο στόχος της «γαλάζιας» αυτοδυναμίας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
- Νέο κύμα βομβαρδισμών για 6η ημέρα στο Ιράν: Οι ΗΠΑ χτύπησαν δυο γέφυρες και ένα αεροδρόμιο
- «Βράζουν» έως και στους 38 βαθμούς Κελσίου τα ελληνικά σπίτια - Τι αποκαλύπτει έρευνα της Greenpeace
- Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Μάρω Κοντού - Η επιθυμία της οικογένειας και η παράκληση στον Νικήτα Κακλαμάνη