Lifestyle|15.06.2022 10:36

Μανώλης Μητσιάς μετά τις αντιδράσεις από τις δηλώσεις του: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, έγινε εσκεμμένα»

Newsroom

Μερικές ημέρες μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του, ο Μανώλης Μητσιάς προχώρησε σε διευκρινίσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». «Γελάω γιατί έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά και συνεργάτες. Λοιπόν δεν είπα τίποτα κακό, ο καθένας μπορεί να προκαλέσει. Είτε είσαι ομοφυλόφιλος είτε είσαι συνθέτης είτε είσαι στιχουργός είτε είσαι τραγουδιστής είτε είσαι πλούσιος. Σίγουρα παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου γιατί κόπηκε η λέξη στη μέση. Λυπάμαι πολύ. Έγινε εσκεμμένα για να έχουν ακροαματικότητα» είπε, αρχικά, ο τραγουδιστής.

Και συνέχισε: «Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, είναι αναφαίρετο δικαίωμα, είναι δική του η ζωή. Όχι μόνο ο ομοφυλόφιλος, ο οποιοσδήποτε, όπως είπα. Να μην προκαλεί τον άλλον, αυτό είπα. Γιατί όπως είπα στην αρχή, έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και συνεργάτες. Είναι σημαντικό και δεν τσακώνομαι ποτέ με κανέναν. Και βγαίνουμε μάλιστα κι έξω και γελάμε. Με στενοχώρησαν κάποιες απαντήσεις, αλλά γέλασα και αηδίασα πολύ. Είπαν πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση. Λέω "εντάξει, άνθρωποι είναι, σφάλματα κάνουν"». 

Έπειτα από τις δηλώσεις του τραγουδιστή, την περασμένη Κυριακή, ο Νότης Χριστοδούλου έκανε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Για να κατανοήσω κ. Μητσιά. Ένα στρέιτ ζευγάρι που φιλιέται στον δρόμο δεν προκαλεί σε αντίθεση με ένα gay ζευγάρι;». Παράλληλα, ο Αύγουστος Κορτώ έγραψε στο Facebook: «Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει. Ένα καλοκαίρι κυκλοφορούσα με άσπρη κελεμπία, αέρινη, και δροσιζόμουν, μέχρι που ο Τάσος μου επεσήμανε ότι, χωρίς βρακί, φαίνονταν τα πάντα». 

Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θεώρησε πως ο Μανώλης Μητσιάς δεν είχε σκοπό να θίξει κανέναν και όσα είπε ερμηνεύθηκαν με λάθος τρόπο. «Ακούγοντας τη δήλωσή του και ο ίδιος δεν θέλησε να γίνει αυτός ο διαχωρισμός. Εμένα, θα με ενοχλήσει εξίσου το ίδιο απ' όπου κι αν το δω είτε το κάνει γυναίκα, άνδρας, ομοφυλόφιλος ή στρέιτ. Με ενοχλεί σε δημόσιο χώρο όποιος ξεπερνάει τα όρια. Εγώ αν πάω σε μία παραλία γεμάτη κουβαδάκια και παιδάκια και αρχίσω να τα πετάω, θα είναι ωραία εικόνα;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Σε ό,τι αφορά τις απόψεις που εξέφρασαν ο Αύγουστος Κορτώ και ο Νότης Χριστοδούλου για το θέμα η παρουσιάστρια του «Happy Day» είπε: «Αντιλαμβάνομαι ότι ο Αύγουστος Κορτώ και ο Νότης Χριστοδούλου που έχουν τη δύναμη ώστε τα κακώς κείμενα να αναδεικνύονται, να ξεπερνιούνται κάποια ταμπού. Νομίζω εκεί τα έχουμε καταφέρει, είμαστε πολύ μπροστά από προηγούμενα χρόνια».

Αύγουστος ΚορτώομοφυλόφιλοςΜανώλης Μητσιάςειδήσεις τώρατραγουδιστής