Lifestyle|12.02.2019 20:42

Τζάστιν Θερού: Ο πρώην της Άνιστον τής εύχεται για τα γενέθλιά της (pic)

Newsroom

Τα 50α της γενέθλια γιόρτασε η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) το βράδυ του Σαββάτου 9/2 με ένα λαμπερό πάρτι, στο οποίο καλεσμένος ήταν και ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ. Εκεί ήταν και οι κολλητές της Τζεν, Γκουίνεθ Πάλτροου (επίσης πρώην σύντροφος του Μπραντ Πιτ) και Κέιτ Χάντσον. Μάλιστα, αν και τα σκανδαλοθηρικά έντυπα δεν κατάφερνα να βγάλουν καμία φωτογραφία από το event, οι φίλες της Άνιστον πόσταραν βιντεάκια από τα 50ά της γενέθλια στο Instagram.

Τις ευχές του πάντως - αν και κανείς δεν το περίμενε - έστειλε μέσω Instagram και ο πιο πρόσφατα πρώην σύζυγός της Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).  Ο Θερού πόσταρε μια φωτογραφία με την Άνιστον να κρατάει πάνω από το κεφάλι της... κέρατα, σε μια προσπάθεια μάλλον να την δείξει δυνατή και ανίκητη....

«Χρόνια Πολλά σε αυτή την άγρια γυναίκα... Άγρια αγαπάει, άγρια στην καλοσύνη και άγρια αστεία. Σ αγαπώ». Φυσικά η φωτογραφία απέσπασε χιλιάδες likes. 

T

Η Τζένιφερ έχει δηλώσει ότι θεωρεί και τους δύο γάμους της πολύ πετυχημένους και πως δεν μετανιώνει για τίποτα. Ο Τζάστιν Θέρου σε συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times είχε πει για τον χωρισμό: «Είναι ένας φιλικός χωρισμός και λίγο βαρετός θα έλεγα, μιας και ο ένας σέβεται τον άλλο τόσο πολύ που η διαδικασία δεν είναι επίπονη».

T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Τζένιφερ ΆνιστονΤζάστιν Θερού