Lifestyle|23.06.2022 01:30

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποκαλύπτει: «Είχα εθισμό στην κοκαΐνη» - Η στιγμή που τα «έχωσε» σε σκηνοθέτη ο οποίος τον χλεύασε για τα Όσκαρ

Newsroom

Για ένα σκηνικό με γνωστό σκηνοθέτη που του έκανε αναίτια επίθεση, αλλά και για τη μάχη του με τα ναρκωτικά, μίλησε προσφάτως ο ηθοποιός Μπράντλεϊ Κούπερ. Όπως αποκάλυψε, «έφτασα στο χαμηλότερο σημείο όσον αφορά στην αξιοπρέπεια».

Ο εθισμός με την κοκαΐνη - «Έφτασα στο χαμηλότερο σημείο»

Ο ηθοποιός, μιλώντας σε podcast, αποκάλυψε ότι υπήρξε εθισμένος στην κοκαΐνη για μεγάλο χρονικό διάστημα, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο που… «έπιασε πάτο».

«Ήμουν τόσο χαμένος. Είχα εθισμό στην κοκαΐνη. Και θεωρώ ότι έφτασα στο χαμηλότερο σημείο όσον αφορά στην αξιοπρέπειά μου, όταν έχασα τη δουλειά μου στη σειρά Alias λόγω αυτού», παραδέχτηκε.

Όπως εξήγησε έπειτα, ο λόγος που άρχισε τις ουσίες ήταν η μεγάλη επιτυχία που ήρθε όταν ήταν 29 ετών με τη διαφήμιση της αλυσίδας «Wendy’s».

«Νόμιζα πως τα κατάφερα, ότι κέρδισα το λαχείο. Τότε άρχισα να τρελαίνομαι με τις καταχρήσεις», είπε, ενώ αποκάλυψε ότι είχε χαμηλή αυτοπεποίθηση από όταν ήταν έφηβος.

«Ήμουν εξασθενημένος ψυχικά. Ήμουν καταθλιπτικός. Μέχρι να κάνω το “Hangover” στα 36 μου, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να καταφέρω τίποτα», συμπλήρωσε.

«Αδερφέ, γιατί γίνεται μα****ς;»

Και τα «γαλλικά» του σε γνωστό σκηνοθέτη σε πάρτι διασήμων, αποκάλυψε ο Μπράντεϊ Κούπερ. Ο ηθοποιός μίλησε για ένα περιστατικό που σημειώθηκε σε πάρτι με καλεσμένους ηθοποιούς, σκηνοθέτες και γενικά ανθρώπους του Χόλυγουντ.

Ο Κούπερ αποκάλυψε ότι ένας γνωστός σκηνοθέτης τον κορόιδεψε για το γεγονός πως έχει λάβει επτά υποψηφιότητες για Όσκαρ και η φίλη του και ηθοποιός -που τον συνόδευε- είχε λάβει τρεις.

«Σε ποιον κόσμο ζούμε όπου εσύ έχεις επτά υποψηφιότητες και εκείνη μόνο τρεις» του είπε ο σκηνοθέτης σύμφωνα με τον ίδιο, ο οποίος του είχε απαντήσει «Αδερφέ γιατί γίνεσαι τόσο μα****ς;».

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Άντε γαμ***υ», πρόσθεσε ο Μπράντεϊ Κούπερ μιλώντας στο podcast «Wondery’s SmartLess».

Μπράντλεϊ Κούπερηθοποιόςσκηνοθέτηςειδήσεις τώραναρκωτικά