Lifestyle|23.06.2022 08:25

MAD VMA 2022: Τι απαντά το κανάλι για το «ξύλο» Snik με Light στα βραβεία - Βίντεο που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου

Newsroom

Ξέφυγε εντελώς η κατάσταση κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards, καθώς γνωστοί τράπερς μαζί με τις «συνοδείες» τους πιάστηκαν στα χέρια δίπλα ακριβώς από τη σκηνή και μάλιστα παραπάνω από μία φορές.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των επεισοδίων οι Snik και Light. Βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο δείχνουν τον δεύτερο να επιτίθεται με γροθιές στον πρώτο κυριολεκτικά ένα μέτρο από τη σκηνή και στη συνέχεια ο χώρος των VIP γύρω τους να μετατρέπετε σε ring, ενώ ο Light φαίνεται κάποια στιγμή να εκτοξεύει ακόμα και καρέκλες.

Τα όσα συνέβησαν προκάλεσαν την αντίδραση, τόσο άλλων καλλιτεχνών, όπως η Έλενα Παπαρίζου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που ζητούσαν να σταματήσει η βία, ενώ το κοινό των βραβείων αποδοκίμαζε όσους ενεπλάκησαν στα βίαια γεγονότα. Ο Τάσος Ξιάρχο, χορογράφος των βραβείων ανέφερε σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωση ότι «έχασε μόνο η μουσική» και μίλησε για τρομοκρατημένες χορεύτριες και ανθρώπους που είδαν τη δουλειά που έκαναν για μήνες να καταστρέφεται.

Για περίπου 20 λεπτά η εκδήλωση σταμάτησε και ένας dj έπαιζε μουσική μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ωστόσο, το πλήθος των επωνύμων έφυγε.

Η ανακοίνωση των MAD VMA

Αργότερα το βράδυ το κανάλι MAD TV, που διοργανώνει τα βραβεία, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τη βία και τονίζει ότι δεν θα προβληθούν στην τηλεόραση κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες.

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνε» αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

 

Η «συγγνώμη» του Light και η συνέχεια από τον Snik

Όταν ξεκίνησε ξανά η εκδήλωση, ο Light ανέβηκε στην σκηνή και το κοινό τον αποδοκίμασε και τότε εκείνος ζήτησε «συγγνώμη» και πρόσθεσε ότι «όταν μου επιτίθενται αμύνομαι».

«Ζητώ συγγνώμη, απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε θέλαμε να χαλάσουμε την βραδιά. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη», ανέφερε ο ένας εκ των πρωταγωνιστών των επεισοδίων.

Από την άλλη πλευρά, ο Snik μετά τον καυγά ανήρτησε ένα instastory στο οποίο κοροϊδεύει τον Light λέγοντας: «Κεντέρη που είσαι ρε;».

Όλες οι ειδήσεις

Σε τρεις πρωτεύουσες η «μάχη» απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα: Τι προσδοκά η κυβέρνηση από τα ταξίδια σε Ρώμη - Βρυξέλλες - Μαδρίτη

Κορονοϊός: Λινού και Γουργουλιάνης στο ethnos.gr για το «νέο κύμα»: Πρόταση για επαναφορά της μάσκας - Πότε θα έρθει αποκλιμάκωση

MAD VMA 2022: Τι απαντά το κανάλι για το «ξύλο» Snik με Light στα βραβεία - Βίντεο που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου

Ανδρέας Παπανδρέου: Ποια ήταν τα τελευταία του λόγια και ποια μεγάλη εφημερίδα έκανε επική γκάφα την ημέρα του θανάτου του

LightSnikειδήσεις τώραξύλοMad Video Music Awards