Lifestyle|27.06.2022 16:45

Ben Affleck: Ο 10χρονος γιος του τράκαρε μία ολοκαίνουρια Lamborghini και η Lopez χαμογελούσε

Newsroom

Ο 10χρονος Σαμ πήγε μαζί με τον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες. Κάποια στιγμή, ο γιος του ηθοποιού βρέθηκε στο κάθισμα του οδηγού, μίας Lamborghini Urus, με τη μηχανή αναμμένη.

Συμφωνα με το TMZ, ο Σαμ με κάποιο τρόπο έκανε όπισθεν και χτύπησε μία λευκή BMW, που ήταν παρκαρισμένη από πίσω. Ο εκπρόσωπος του Άφλεκ μίλησε στο ET και διαβεβαίωσε ότι όλοι είναι καλά. Ωστόσο, δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες. 

«Όταν ο Σάμιουελ μπήκε στο αυτοκίνητο, αυτό έκανε μπρος - πίσω» είπε. «Έχουμε μικρό χώρο στάθμευσης και τα αυτοκίνητα είναι πολύ κοντά παρκαρισμένα το ένα με το άλλο». Ο ηθοποιός έλεγξε επίσης για ζημιές και παρηγόρησε τον γιο του μετά το περιστατικό.

Την ίδια ώρα, η Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει στις φωτογραφίες του ΤΜΖ πιο άνετη και χαμογελαστή με τη μικρή περιπέτεια. «Κανείς δεν τραυματίστηκε και δεν υπήρξαν ζημιές. Όλοι είναι εντάξει» δήλωσε ο υπάλληλος του καταστήματος. «Φάνηκαν χαρούμενοι και συνέχισαν να περιηγούνται. Η αντιπροσωπεία θα τους υποδεχόταν και πάλι με μεγάλη χαρά. Ο Άφλεκ αγαπάει τα αυτοκίνητα. Ελπίζουμε να ξανάρθουν» ανέφερε ο εκπρόσωπος της αντιπροσωπείας των πολυτελών αυτοκινήτων.

LamborghiniΤζένιφερ Λόπεζειδήσεις τώραΜπεν Άφλεκ