Lifestyle|29.06.2022 13:17

Δέσποινα Μοιραράκη: Συντετριμμένη στην κηδεία του Γιάννη Κοντούλη - Η επιθυμία της οικογένειάς του

Newsroom

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς στον Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου αποδόθηκαν τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό.

Η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία είχε επιλέξει να κρατήσει όλη αυτή την περιπέτεια υγείας του συζύγου της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίστηκε στην κηδεία του συνοδευόμενη από τους γιους της με τη συγκίνησή της να είναι εμφανής.

Νωρίτερα, η «βασίλισσα των χαλιών», μέσα από το Instagram της, έκανε παράκληση, αντί για στεφάνια στην κηδεία του Γιάννη Κοντούλη, να δοθούν τα χρήματα σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό»

«Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε "σε λατρεύω" δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί» ήταν τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποιήση της δυσάρεστης είδησης.

Η ίδια, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, έχει αποκαλύψει ότι γνωρίστηκαν στην Κρήτη το 2008, όταν ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι». «Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ήξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό: "Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ". Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη» έχει εξομολογηθεί.

Τον Ιούνιο του 2021, γιόρτασαν τα δέκα χρόνια του γάμου τους, στον Άγιο Στέφανο της Μυκόνου. Το «παρών» στην επέτειο έδωσαν τα παιδιά της Δέσποινας Μοιραράκη, οι κουμπάροι τους, ο αδελφικός τους φίλος Γιώργος Ντάβλας και ο δήμαρχος της Μυκόνου.

Δέσποινα Μοιραράκηθάνατοςναύαρχοςκηδείαειδήσεις τώρακαρκίνοςΠολεμικό Ναυτικό