Lifestyle|30.06.2022 13:30

James Franco: Βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου με την καλλονή σύντροφό του

Newsroom

Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς απολαμβάνει ο Τζέιμς Φράνκο (James Franco) στη Μύκονο μαζί με την αγαπημένη του Isabel Pakzad. Το ερωτευμένο ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε μια από τις βόλτες του, στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Όπως θα δείτε στα στιγμιότυπα, οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι. Σημειώνεται πως ο βραβευμένος ηθοποιός είναι η τέταρτη φορά που επισκέπτεται τη Μύκονο.

Ο James Franco είναι από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, μιας και η καριέρα του απογειώθηκε όταν ενσάρκωσε τον Harry Osborn στην ταινία «SpiderMan». Το ζευγάρι, λέγεται, πως γνωρίστηκε το 2017. Οι παπαράτσι τους έχουν εντοπίσει αρκετές φορές μαζί, ενώ έχουν παρευρεθεί και σε διάφορες επίσημες εκδηλώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 29χρονη ηθοποιός από το New Jersey έμεινε στο πλευρό του 43χρονου James Franco ακόμα και όταν εκείνος κατηγορήθηκε για κακοποίηση από δύο πρώην φοιτήτριές του, στη δραματική σχολή που δίδασκε για «σεξουαλική παρενόχληση, εκμετάλλευση και εξαναγκασμό σε σεξουαλικές πράξεις».

Ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει τότε τις κατηγορίες εις βάρος του αναληθείς. Ωστόσο, τον Ιούνιο του 2021 κλήθηκε να πληρώσει χρηματική αποζημίωση ύψους 2,2 εκατομμύριων δολαρίων, για την επίλυση της αγωγής. Επιπλέον, λίγους μήνες πριν παραδέχτηκε πως είναι εθισμένος στο σεξ και ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με φοιτήτριές του.

ειδήσεις τώραΜύκονοςΤζέιμς Φράνκοκαλοκαίριδιακοπέςηθοποιός