Lifestyle|16.05.2019 01:52

Το τέλος του Τατουάζ: Ηθοποιός της σειράς σχολιάζει τις εξελίξεις (vid)

Newsroom

Ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης, που ερμηνεύει τον ρόλο του Παύλου Μελά στην επιτυχημένη σειρά Το Τατουάζ, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε τόσο στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης», όσο και στην άσχημη κατά την άποψή του συμπεριφορά του Μάρκου Σεφερλή. Πριν από όλα όμως η Κατερίνα Καραβάτου τον ρώτησε για τις εξελίξεις και την ξαφνική ανακοίνωση για τέλος του Τατουάζ, κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Ο ηθοποιός αναφορικά με το Τατουάζ είπε: «Υπάρχουν ηθοποιοί (όπως γνώρισα κάποτε τον Αλέξη Μινωτή) που πιστεύουν ότι πρέπει να πεθάνουν πάνω στη σκηνή, δεν είμαι αυτής της άποψης. Υπάρχουν άλλοι που λένε πάνω σε μια κορύφωση, εγώ θα φύγω. Η σειρά έσκισε πήγε καταπληκτικά και τα παιδιά (οι δημιουργοί) ίσως δεν θα θέλανε αυτό το πράγμα να αρχίσει "να παίρνει προς τα κάτω", να αλλοιωθεί - και είναι προτιμότερο να φύγει στο ύψος της και συμφωνώ», είπε ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να έχω άποψη, γιατί ούτε τα λεφτά βάζω, ούτε κανάλι είμαι. Απλά λέω ότι αν καταλήξανε τελικά στην άποψη που λέει ότι φέτος, που πάει καλύτερα από πέρυσι, σε μια κορύφωση να σταματήσει, θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Στο άλλο θα έπρεπε να γίνει ένας αγώνας να ανανεώσουν πράγματα κλπ». Παρόλο που έγιναν προσπάθειες με κάστινγκ για να ανανεωθούν οι ιστορίες, τελικά το τέλος του Τατουάζ γράφτηκε με ένα mail, το οποίο επιβεβαίωσε ότι έλαβε ο «Παύλος» του Τατουάζ. 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Το ΤατουάζΓιώργος Παρτσαλάκης