Lifestyle|05.07.2022 22:47

Victoria Beckham: Η φωτογραφία και το σχόλιο για τα 23 χρόνια γάμου με τον David Beckham

Newsroom

Tα 23 χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της David Beckham γιόρτασε η Victoria Beckham και δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί. Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην Spice Girl τα τελευταία χρόνια εκφράζεται πιο αυθόρμητα και δεν υιοθετεί τόσο το «posh attitude» που είχε στο παρελθόν.

Μάλιστα,προκειμένου να γιορτάσει την 23η επέτειο γάμου της με τον David Beckham, η Victoria επέλεξε να μοιραστεί μία φωτογραφία της, στην οποία γελάει θέλοντας να δώσει μια απάντηση σε όσους σχολιάζουν στα social media ότι δεν ξέρει πώς γίνεται.

«Λένε πως δεν είναι αστεία, λένε πως δεν γελάω ποτέ, έλεγαν πως δεν θα κρατούσε. Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια παντρεμένοι. David, είσαι τα πάντα για εμένα, σ'αγαπώ πολύ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

«Λένε πως δεν είναι αστείος, λένε πως δεν γελάω ποτέ, έλεγαν πως δεν θα κρατούσε. Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια παντρεμένοι. David, είσαι τα πάντα για εμένα, σ'αγαπώ πολύ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Φυσικά, όπως το συνηθίζει και ο David Beckham ανέβασε ένα throwback video στο Instagram από μία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στην εκπομπή του κωμικού Sasha Baron Cohen και έγραψε στη λεζάντα: «Σαν σήμερα 23 χρόνια πριν, η Posh έγινε κα Beckham, όμως θα είναι για πάντα η Posh. Χαρούμενη Επέτειο. 23 χρόνια και 4 πανέμορφα παιδάκια. Σε αγαπώ, όλοι σε αγαπάμε».

 

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά Πόρτο Γερμενό: Συγκρατημένη αισιοδοξία για το πύρινο μέτωπο - Η «πορεία» της πυρκαγιάς

Προσοχή για νέα ηλεκτρονική απάτη: Το ψεύτικο μήνυμα που δήθεν αποστέλλεται από τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης

Κορονοϊός: 25.566 κρούσματα σήμερα, 19 νέοι θάνατοι και 98 διασωληνωμένοι

Θέμης Αδαμαντίδης: Γνωστή μουσικοσυνθέτρια δεν του επιτρέπει να λέει τα κομμάτια της - Ποια τραγούδια του απαγορεύει

Jonny Depp: Επιστρέφει στους «Πειρατές της Καραϊβικής»; - Τι ζήτησαν οι δικηγόροι της Amber Heard

γάμοςΒικτόρια ΜπέκαμΝτέιβιντ Μπέκαµεπέτειος