Victoria Beckham: Η φωτογραφία και το σχόλιο για τα 23 χρόνια γάμου με τον David Beckham
NewsroomTα 23 χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της David Beckham γιόρτασε η Victoria Beckham και δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί. Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην Spice Girl τα τελευταία χρόνια εκφράζεται πιο αυθόρμητα και δεν υιοθετεί τόσο το «posh attitude» που είχε στο παρελθόν.
Μάλιστα,προκειμένου να γιορτάσει την 23η επέτειο γάμου της με τον David Beckham, η Victoria επέλεξε να μοιραστεί μία φωτογραφία της, στην οποία γελάει θέλοντας να δώσει μια απάντηση σε όσους σχολιάζουν στα social media ότι δεν ξέρει πώς γίνεται.
«Λένε πως δεν είναι αστεία, λένε πως δεν γελάω ποτέ, έλεγαν πως δεν θα κρατούσε. Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια παντρεμένοι. David, είσαι τα πάντα για εμένα, σ'αγαπώ πολύ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.
«Λένε πως δεν είναι αστείος, λένε πως δεν γελάω ποτέ, έλεγαν πως δεν θα κρατούσε. Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια παντρεμένοι. David, είσαι τα πάντα για εμένα, σ'αγαπώ πολύ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.
Φυσικά, όπως το συνηθίζει και ο David Beckham ανέβασε ένα throwback video στο Instagram από μία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στην εκπομπή του κωμικού Sasha Baron Cohen και έγραψε στη λεζάντα: «Σαν σήμερα 23 χρόνια πριν, η Posh έγινε κα Beckham, όμως θα είναι για πάντα η Posh. Χαρούμενη Επέτειο. 23 χρόνια και 4 πανέμορφα παιδάκια. Σε αγαπώ, όλοι σε αγαπάμε».
Φωτιά Πόρτο Γερμενό: Συγκρατημένη αισιοδοξία για το πύρινο μέτωπο - Η «πορεία» της πυρκαγιάς
Κορονοϊός: 25.566 κρούσματα σήμερα, 19 νέοι θάνατοι και 98 διασωληνωμένοι
Jonny Depp: Επιστρέφει στους «Πειρατές της Καραϊβικής»; - Τι ζήτησαν οι δικηγόροι της Amber Heard
- «Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
- Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
- Μέγας ΠΑΟΚ, νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό, άλωσε το Καραϊσκάκη και πήρε σούπερ πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»