Lifestyle|05.07.2022 23:29

David Harbour: Τι λέει για την 5η σεζον του Stranger Things και την αγαπημένη του Lily Allen

Newsroom

Ο David Harbour που έχει τον ρόλο του Hopper στη πασίγνωστη και επιτυχημένη σειρά του Netflix «Stranger Things», σε νέα του συνέντευξη στο GQ UK αποκάλυψε μερικές πληροφορίες για το πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα του Stranger Things 5. Συγκεκριμένα είπε: «Νομίζω πως θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα του χρόνου (2023). Θα τελειώσουν το γράψιμο μέσα στη χρονιά και μετά θα πρέπει να προετοιμάσουν τα σκηνικά και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θαρρώ πως έτσι πάει το πλάνο, επομένως θα βγει περίπου στα μέσα του 2024, αν βασιστούμε και στην πρόσφατη ιστορία της παραγωγής μας».

Ήδη οι δημιουργοί του σόου, Dufer Brothers μίλησαν εκτενώς για το πώς φαντάζονται το φινάλε του σόου, αποκαλύπτοντας ότι θα μοιάζει με το LOTR: The Return of the King.  Ο 4ος κύκλος της σειράς ξεκίνησε με ρεκόρ περισσότερων views στο Netflix και ο Harbour αντιλαμβάνεται την αναγνωρισιμότητα που του χάρισε και το ότι έφηβοι πηγαίνουν να τον δουν στο θέατρο.

 

Όσον αφορά την επόμενη σεζόν του Stranger Things, δηλώνει πως δεν έχει ιδέα τι θα συμβεί αλλά ήξερε από πάντα ότι το ειδύλλιο με την Joyce (Winona Ryder) έπρεπε να συμβεί. Το χρωστούσαν στους θαυμαστές. Ξέρει επίσης ότι δεν πρόκειται να χάσει ποτέ ξανά 40 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου του και χαίρεται που τα πήρε όλα πίσω, προκειμένου να υποδυθεί τον Άγιο Βασίλη σε ταινία, τον Δεκέμβριο του 2022.

 

Τα ζητήματα ψυχικής υγείας

Ο ηθοποιός έχει αναφερθεί στο παρελθόν στα θέματα ψυχικής υγείας που έχει αντιμετωπίσει, όπως η διπολική διαταραχή. Όταν ήταν 26, οι γονείς του τον έβαλαν σε ψυχιατρείο και το κλειδωμένο δωμάτιο είναι ίσως ένας από τους λόγους της μεγαλύτερης φοβίας του. Του να είναι φυλακισμένος, κυριολεκτικά και μεταφορικά. «Μετά από αυτό το συμβάν, η ζωή σου φαίνεται καλύτερη και δεν περιμένεις πολλά, αλλά ναι, βλέπω αυτό το όνειρο από τότε που ήμουν 11 χρονών. Α, φοβάμαι και τους καρχαρίες», λέει χαρακτηριστικά.

Πώς γνώρισε την Lily Allen

Αναφερόμενος στη σύζυγό του, τη μουσικό Lily Allen, σημειώνει ότι η πραγματική ιστορία είναι ότι γνωρίστηκαν μέσα από το app Raya, αντάλλαξαν μηνύματα, βγήκαν ραντεβού και αυτό ήταν όλο. «Νομίζω κατάλαβα ότι την ερωτεύτηκα στο τρίτο ραντεβού. Ήμουν σε αυτή τη φάση που απλά ήθελα να είμαι σκληρά ειλικρινής. Γιατί να πω ψέματα; Της είπα κάποια πράγματα για τη ζωή μου και χρειάζεται ένα πραγματικό υπέροχο άτομο για να αποδεχθεί όσα είπα. Σκέφτηκα ότι είναι αυτή με την οποία θέλω να είμαι».

 

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά Πόρτο Γερμενό: Συγκρατημένη αισιοδοξία για το πύρινο μέτωπο - Η «πορεία» της πυρκαγιάς

Προσοχή για νέα ηλεκτρονική απάτη: Το ψεύτικο μήνυμα που δήθεν αποστέλλεται από τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης

Κορονοϊός: 25.566 κρούσματα σήμερα, 19 νέοι θάνατοι και 98 διασωληνωμένοι

Θέμης Αδαμαντίδης: Γνωστή μουσικοσυνθέτρια δεν του επιτρέπει να λέει τα κομμάτια της - Ποια τραγούδια του απαγορεύει

Jonny Depp: Επιστρέφει στους «Πειρατές της Καραϊβικής»; - Τι ζήτησαν οι δικηγόροι της Amber Heard

Netflixειδήσεις τώραStranger Things