Lifestyle|07.07.2022 12:11

Rihanna: Η τραγουδίστρια είναι και επίσημα η νεότερη δισεκατομμυριούχος στο Forbes

Newsroom

Τη λίστα για το 2022 με τις «Πλούσιες Αυτοδημιούργητες Γυναίκες της Αμερικής», την ετήσια κατάταξη με τις πιο επιτυχημένες οικονομικά γυναίκες επιχειρηματίες, στελέχη και entertainers ανακοίνωσε το Forbes. Το Νο. 21 της λίστας του περιοδικού είναι η 34χρονη Rihanna, η νεότερη στη λίστα που έχει καθαρή περιουσία άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Όπως επισημαίνει το Forbes η περιουσία της αγγίζει τα 1,4 δισ. δολάρια και εντύπωση προκαλεί ότι το μεγαλύτερο μέρος της προέκυψε όχι από την εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα της στην μουσική, αλλά από το λανσάρισμα της δικής της σειράς καλλυντικών αλλά και εσωρούχων. Η Rihanna δραστηριοποείται στον τομέα της κοσμετολογίας αλλά και της μόδας μέσω δύο εταιρειών, της Fenty Skin και Savage X Fenty.

 

 

«Δεν είναι τα χρήματα, αλλά η σκέψη ότι μπορώ να βοηθήσω»

Η Rihanna έχει αναφέρει πάντως ότι δεν την αφορούν οι έπαινοι και οι αποτιμήσεις. Το 2019 είχε δηλώσει στο περιοδικό T Magazine των New York Times ότι δεν θα σταματήσει να δουλεύει μόνο επειδή έχει κάνει μεγάλη περιουσία, αφού αυτό δεν ήταν ποτέ στις βασικές της επιδιώξεις.

«Τα χρήματα δεν είναι για εμένα, είναι πάντοτε η σκέψη ότι μπορώ να βοηθήσω κάποιον άλλο. Ο κόσμος μπορεί πραγματικά να σε κάνει να πιστέψεις ότι τα λάθος πράγματα έχουν προτεραιότητα και να σε κάνει να χάσεις το βασικό στόχο της ζωής, τι σημαίνει να είσαι ζωντανός», είχε δηλώσει στο T Magazine.

 

H πρώτη εμφάνιση της Rihanna μετά τη γέννηση του γιου της

Την 1η Ιουλίου, η pop star έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της με τον A$AP Rocky με ένα ρούχο που ταίριαζε απόλυτα στο στυλ της.

Η Rihanna εθεάθη στη γειτονιά Crystal Palace του Λονδίνου. Η τραγουδίστρια φορούσε total black σύνολο με μαύρο κολάν και μαύρο puffer jacket με κουκούλα του οίκου Prada για να συνοδεύσει τον σύντροφό της στο Wireless Festival στο Λονδίνο. Τα συνδύασε με ένα ογκώδες ασημένιο κολιέ και με ένα διαμαντένιο τσόκερ, σκουλαρίκια κρίκους και μια μαύρη τσάντα. Τα μακριά σκούρα μαλλιά της έπεφταν ελέυθερα και ίσια στους ώμους της.

Τον περασμένο μήνα, η Rihanna καλωσόρισε το αγοράκι της και από τότε περνάει πολύ χρόνο μαζί του στο σπίτι στο Los Angeles, σύμφωνα με το People. «Η Rihanna σπάνια φεύγει από το πλευρό του. Είναι μια φανταστική μαμά», σύμφωνα με πηγή. «Ήθελε να γεννήσει στο Los Angeles μιας κι έχει ένα μεγάλο σπίτι με αυλή. Απολαμβάνει να κάθεται έξω με το μωρό της».

Μάλιστα, η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι η τραγουδίστρια «δεν βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά και απολαμβάνει να περνάει πολύ χρόνο με το μωρό της».

Μιλώντας με τη Vogue τον Μάιο, η Rihanna είπε ότι εκείνη και ο Rocky δεν σχεδίαζαν απαραίτητα να αποκτήσουν μωρό, αλλά «σίγουρα δεν σχεδίαζαν να μην κάνουν». «Δεν ξέρω πότε έχω ωορρηξία ή κάτι τέτοιο. Απλώς περνάμε καλά», δήλωσε. «Και μετά ήταν απλά το τεστ. Δεν έχασα καθόλου χρόνο. Τον φώναξα μέσα και του το έδειξα. Το επόμενο πρωί ήμουν στο γραφείο του γιατρού και το ταξίδι μας ξεκίνησε».

Όλες οι ειδήσεις

Μητσοτάκης: Νέα διαβεβαίωση για εκλογές στο τέλος της τετραετίας - Δεν ψάχνω δημοσκοπικό ξέφωτο

Σισμανόγλειο: Οι δράστες μπήκαν ντυμένοι γιατροί, ακινητοποίησαν σεκιούριτι και ανατίναξαν το ATM - Μεγάλες καταστροφές

Μοναστηράκι: «Ήμουν σοκαρισμένη και φώναζα βοήθεια» - Τι λέει η μητέρα της 6χρονης που έπεσε στο κενό στον ΗΣΑΠ

Νάντια Κοντογεώργη στο ethnos.gr: «Πίστευα ότι το Mamma Mia ήταν ένα ελαφρύ pop μιούζικαλ αλλά έκανα λάθος»

Λίστα ForbesδισεκατομμυριούχοςForbesτραγουδίστριαειδήσεις τώραRihanna