Lifestyle|16.05.2019 01:51

Το νέο επαγγελματικό βήμα τού Ανδρέα Γεωργίου μετά το «Τατουάζ» (pic)

Newsroom

Η απόφαση για τους τίτλους τέλους στο «Τατουάζ» έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους φανατικούς της σειράς, οι οποίοι κάθε βράδυ εκτινάσσουν στα ύψη τα νούμερα τηλεθέασης. Η τριάδα των δημιουργών, ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου, κατέληξαν σ’ αυτή την απόφαση ύστερα από ώριμη σκέψη και συζήτηση που κράτησε για περισσότερους από τρεις μήνες.

Η τελική τους απόφαση να μην έχει συνέχεια η σειρά είχε έναν βασικό γνώμονα: Τον σεβασμό του τηλεθεατή. Αυτό ήταν εξ αρχής το βασικό κριτήριο και με βάση αυτό πάρθηκε η απόφαση να μη συνεχιστεί η σειρά από το καλοκαίρι και μετά. Οι τρεις δημιουργοί δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να κουράσουν τον κόσμο και δεν είναι διατεθειμένοι να «τραβήξουν» τα επεισόδια μόνο για την τηλεθέαση.

Ο Ανδρέας Γεωργίου ενημέρωσε τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς με ένα email, ενώ δημοσίευσε και σχετική ανακοίνωση στο λογαριασμό του στο Instagram. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του «Τατουάζ» ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τους έδωσε την υπόσχεση πως με την ομάδα του θα συνεχίσουν να δουλεύουν το ίδιο σκληρά και μεθοδικά.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ανακοίνωσε πως βρίσκεται στην αναζήτηση νέων προσώπων. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μέσω Instastories ανακοίνωσε την έναρξη νέου casting, ζητώντας να του στείλουν βιογραφικά. Από ότι φαίνεται μαζί με την εταιρεία παραγωγής που διαθέτει έχουν ήδη αρχίσει να δουλεύουν για το νέο τους project.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Alpha TVΑνδρέας ΓεωργίουΤο Τατουάζ