Lifestyle|14.02.2019 11:46

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου στην ελληνική showbiz - ζευγάρια και πρώην (pics)

Αλέξης Μίχας

Οι πρώτοι μήνες του 2019, έφερε πολλά νυν αλλά και πρώην ζευγάρια στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Η Ελένη Μενεγάκη πριν μερικές ημέρες εκδήλωσε δημόσια την αγάπη της για τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο αναρτώντας μια φωτογραφία στο Instagram, η οποία σε ένα 24ωρα έσπασε το φράγμα των 100.000 likes συγκεντρώνοντας παράλληλα περισσότερες από 1.000 ευχές στον λογαριασμό της παρουσιάστριας. «Η ζωή μαζί σου είναι ένα όμορφο ταξίδι με χαμόγελα και αγάπη. Χρόνια πολλά», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια ευχόμενη στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του.

T

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους ετοιμάζουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Η κοινή τους εμφάνιση σε επίδειξη μόδας με νυφικό και γαμπριάτικο κοστούμι αντίστοιχα μάλλον αποτελεί πρόβα γάμου για το Φθινόπωρο καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το ζευγάρι έχει αποφασίσει να επισημοποιήσει τη σχέση του πριν το τέλος της χρονιάς.

T

Ο γάμος αργεί ακόμη για την Ευριδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η αθλητικογράφος μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη ανέφερε χαρακτηριστικά ««Δεν νομίζω ότι θα παντρευτούμε τώρα. Γενικότερα συζητήσεις έχουμε κάνει, όχι αν θα παντρευτούμε αλλά πως θα πάει και πως θα εξελιχθεί η σχέση μας. Είμαι παραδοσιακή. Εγώ θέλω ο άντρας να κάνει την πρόταση γάμου, να βάλω το νυφικό μου, να χορέψω με τον πατέρα μου τον πρώτο χορό, να κάνω παιδιά. Τα έχω φανταστεί όλα, ήθελα πιο μικρή να κάνω παιδιά και θεωρώ ότι ήρθα εδώ για να γίνω μάνα. Είμαι στα 32, ήθελα από τα 26 να γίνω μάνα».

 

Ερωτική εξομολόγηση μέσω Instagram έκανε πριν λίγο καιρό στον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη η Μαντώ Γαστεράτου. «Αν με ρωτούσαν τι δεν θα άλλαζα με τίποτα στον κόσμο, θα τους έλεγα ότι ποτέ δεν θα ήθελα να χάσω τα πρωινά που ξυπνάω μαζί σου. Που σου χαϊδεύω το πρόσωπο και τα μαλλιά σου μέχρι να ξυπνήσεις, που σε τσιμπάω μέχρι να μου γκρινιάξεις, που σηκώνομαι απ' το κρεβάτι και φοράω το πουκάμισο σου, που τρώμε μαζί το πρωινό μας... που τα πρωινά μου, τα μεσημέρια μου, τα απογεύματά μου και τα βράδια μου είσαι εσύ... Με έχεις αιχμαλωτίσει...» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

T

Δεν κρύβει πλέον τον δεσμό του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Νάνσυ Αντωνίου. Το ζευγάρι αποθανατίστηκε τις προηγούμενες από το φωτογραφικό φακό να κάνει τις βόλτες του στην Κηφισιά. Λίγες μέρες νωρίτερα ο Γρηγόρης μετά από πολλά χρόνια έσπασε τη «σιωπή» του για την προσωπική του ζωή αναφέροντας χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Happy Day»: «Έχω προχωρήσει τη ζωή μου με έναν άνθρωπο, είμαστε μαζί, αλλά δεν θέλω να το συζητάμε. Έχω μια σχέση, είμαστε μαζί… δεν θα σου πω τίποτα άλλο. Θα έκανα δεύτερο παιδί, αλλά θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός και σε αυτό(…) Δεν με φοβίζει που περνάω πολύ χρόνο με τη Νάνσυ, αν αναφέρεσαι στη Νάνσυ. Αυτά τα φοβάσαι όταν δεν είσαι σίγουρος για τον άνθρωπό σου».

T

Σε ιδιαίτερα άβολη θέση ήρθε ο Γιώργος Μαυρίδης, όταν τον ρώτησαν για τον χωρισμό του με την Νικολέττα Ράλλη. Είχε βέβαια προηγηθεί η σχετική επιβεβαίωση από τον κολλητό του Νίκο Αναδιώτη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Τι λέει;». «Όλα καλά φίλε μου, είμαι πάρα πολύ καλά ήρθα χαμογελαστός και περνάω πάρα πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ καλά, μόνος μου δεν είμαι γιατί έχω την Μόλυ την μεγάλη αγάπη της ζωής μου! Οι γυναίκες πάνε κι έρχονται μόνο η μάνα μένει»  ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στην κάμερα του Alpha Κύπρου.

Άβολες στιγμές αναμένεται να βιώσουν προσεχώς και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το πρώην ζευγάρι θα συναντηθεί στη σκηνή των φετινών Madwalk, όπου το μοντέλο θα έχει την παρουσίαση, ενώ ο τραγουδιστής αναμένεται να εμφανιστεί στο φετινό σόου που συνδυάζει μουσική και μόδα.

Ημέρα του Αγίου ΒαλεντίνουΆγιος Βαλεντίνοςέρωτας