Lifestyle|11.07.2022 12:29

Οργισμένο μήνυμα της Britney Spears: «Η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά να με ταπεινώνει»

Newsroom

Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram -την οποία μετά διέγραψε- εξέφρασε την οργή της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, επειδή ενοχλήθηκε με τα τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ και τα αφιερώματα για τη ζωή της.

Η Μπρίτνεϊ δημοσίευσε ένα οργισμένο μήνυμα, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων πως κανένας άλλος διάσημος δεν έχει γίνει βορά στον Τύπο όσο εκείνη, και μάλιστα τις περισσότερες φορές χωρίς καν την άδειά της. Η 40χρονη τραγουδίστρια κατηγόρησε την Αμερική για bullying όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας: «Αισθάνομαι ότι η Αμερική έχει κάνει θαυμάσια δουλειά στο να με ταπεινώνει».

«Ποτέ δεν ένιωσα περισσότερο bullying στη ζωή μου σε αυτή τη χώρα, είναι τρελό… και έλα τώρα σοβαρά, είναι ειλικρινά νόμιμο να κάνεις τόσα πολλά ντοκιμαντέρ για κάποιον, χωρίς την συγκατάθεσή του;», έγραψε.

Όπως σημειώνει η ίδια στην ανάρτησή της, σε όλη της τη ζωή, όταν έφτανε στο αεροδρόμιο, πήγαινε πάντα με τα πόδια στο αυτοκίνητό της. Ωστόσο, όταν πρόσφατα επέστρεψε στο Λος Άντζελες μετά το ταξίδι του μέλιτος με τον σύζυγό της, Σαν Ασγκάρι, την παρέλαβε ένα αμαξάκι του γκολφ. Όπως εξήγησε, ο μόνος λόγος που έγινε αυτό ήταν επειδή «ήξεραν ότι θα τραβούσαν φωτογραφία μου και γι' αυτό το έφεραν με τόση αγάπη για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια».

«Δεν έχω δει, τόσα πολλά ντοκιμαντέρ να έχουν γίνει για άλλο άνθρωπο… Γουίλ Σμιθ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζένιφερ Λόπεζ, σε κανέναν άλλον άνθρωπο αυτής της γης, δεν έγιναν τόσο αρνητικά σχόλια σε ντοκιμαντέρ», τόνισε.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν κυκλοφορήσει αρκετά αφιερώματα και ντοκιμαντέρ για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς χωρίς την άδειά της, κάτι που την έχει ενοχλήσει, αφού σύμφωνα με την ίδια, υποστήριζαν κιόλας ότι γυρίστηκαν για να την βοηθήσουν.

Η ίδια τονίζει ότι περισσότερο την προσβάλλουν παρά την βοηθούν τέτοιες ενέργειες, αφού συνήθως τα εν λόγω αφιερώματα επικεντρώνονται στο τι οδήγησε στην κηδεμονία του πατέρα της και όχι στο τι πέρασε κατά την διάρκεια- η πραγματικότητα της οποίας, όπως λέει, ήταν πολύ χειρότερη από ό,τι απεικονίζεται.

Βέβαια, το τελευταίο ντοκιμαντέρ για την ζωή της κυκλοφόρησε στο Netflix το φθινόπωρο του περασμένου έτους - οπότε δεν είναι σαφές γιατί η Μπρίτνεϊ αποφάσισε να μιλήσει τώρα γι' αυτό και τι ακριβώς την ενόχλησε μετά από τόσο καιρό.

Όλες οι ειδήσεις

Συνεχίζεται το «ξήλωμα» της περιβαλλοντικής νομοθεσίας: Μειώνεται η προστασία για τις περιοχές Natura 2000 – Νομοσχέδιο με διαβούλευση «εξπρές»

Συνεχίζεται ο σάλος για τα Uber Files: Οι βίαιες μέθοδοι για να εδραιωθεί στην αγορά – Πώς εκτοξεύτηκε η εταιρεία

Αυτή είναι η πιο βίαιη ταινία που έχει σκηνοθετήσει ο Alfred Hitchcock: Ο σοκαριστικός φόνος και οι ενοχλητικές σκηνές

Τι πρέπει να κάνουμε για να μην κολλήσουμε κορονοϊό στις διακοπές: Συμβουλές από τη Ματίνα Παγώνη

ειδήσεις τώραΜπρίτνεϊ Σπίαρς