Chiara Ferragni: Συνεχίζει τις διακοπές στα ελληνικά νησιά - Ποζάρει τόπλες σε σκάφος στην Ύδρα
NewsroomΣτην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ύδρα συνεχίζει να βρίσκεται η Κιάρα Φεράνι (Chiara Ferragni), απολαμβάνοντας τις διακοπές της κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Η 35χρονη επιχειρηματίας, fashion blogger και σχεδιάστρια έκανε μία πρώτη στάση στην Αθήνα και αργότερα διάλεξε για επόμενο προορισμό την Ύδρα, δημοσιεύοντας διάφορα βίντεο από το ταξίδι της.
Ωστόσο, το περιεχόμενο της Κιάρα Φεράνι στα social media, το τελευταίο διάστημα, έχει συζητηθεί ποικιλοτρόπως, αφού στις περισσότερες φωτογραφίες ποζάρει ημίγυμνη. Στην τελευταία της ανάρτηση, μάλιστα, η διάσημη καλλονή δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία από την Ύδρα, στην οποία φορά μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και βρίσκεται πάνω σ' ένα σκάφος. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε το σύνθημα «Free the nipple».
Kάθε φορά που της δίνεται η ευκαιρία, η Φεράνι αποδεικνύει πως έχει κοινωνικές ευαισθησίες. Για παράδειγμα, στην αρχή της πανδημίας κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ, για να ενισχύσει τα νοσοκομεία της Ιταλίας στη μάχη κατά του κορονοϊού. Μέσα σε μόλις 24 ώρες, η πρωτοβουλία της ξεπέρασε κάθε προσδοκία. H Κιάρα δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τους «φίλους» της μέσω του μεγαλύτερου όπλου της – του λογαριασμού της στο Instagram.
- Ανατρέπεται η νομοθεσία του 1929 για τις πολυκατοικίες: Τι αλλάζει με κοινόχρηστα, κανονισμούς οικοδομών και σχέσεις συνιδιοκτητών
- Ώρα μηδέν για το ΝΑΤΟ: Τα «ανοιχτά μέτωπα» που κάνουν τη Σύνοδο της Άγκυρας την κρισιμότερη στην ιστορία της Συμμαχίας
- Αναστάτωση στο ΕΣΥ για την άρση μονιμότητας στο δημόσιο - Σε κινητοποιήσεις γιατροί και νοσηλευτές
- Τι περιμένει η Αθήνα από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ: Τα βαριά θέματα στην ατζέντα και η επόμενη μέρα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις