Lifestyle|13.07.2022 14:11

Bradley Cooper: Η απίστευτη μεταμόρφωση για την ταινία «Maestro» και ο νέος έρωτας με πρώην σύζυγο βουλευτή

Newsroom

Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της ταινίας «Maestro» για τη ζωή του συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν και έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες εικόνες, με τον πρωταγωνιστή Μπράντλεϊ Κούπερ να είναι αγνώριστος.

Ο ηθοποιός μεταμορφώθηκε στον ηλικιωμένο Μπερνστάιν και το αποτέλεσμα ειναι απίστευτο. Στο πλευρό του Μπράντλεϊ Κούπερ θα πρωταγωνιστήσει η Κάρι Μούλιγκαν, η οποία θα υποδυθεί τη σύζυγό του συνθέτη, Φελίσια Μοντεαλέγκρε.

Στο παρελθόν ο Μπράντλεϊ Κούπερ είχε δηλώσει πως όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει μαέστρος: «Είχα πάθει εμμονή, όταν ήμουν 8 είχα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη μια μπαγκέτα. Άκουγα τη μουσική και την ερωτευόμουν. Προσπαθούσα να μάθω κάθε σημείο ενός κομματιού, όπως το κονσέρτο βιολιού για το Opus 35 του Τσαϊκόφσκι».

Ο νέος έρωτας με την Huma Abedin

Τρία χρόνια αφότου χώρισε από το supermodel Iρίνα Σάικ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ξανά ερωτευμένος, σύμφωνα με τα διεθνή media. Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Huma Abedin, πρώην συζύγου του βουλευτή, Anthony Weiner, ο οποίος έχει καταδικαστεί για σεξουαλικής φύσης αδικήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Page Six, οι δυο τους βγαίνουν εδώ και μερικούς μήνες και μάλιστα για τη γνωριμία τους βοήθησε η Anna Wintour, αρχισυντάκτρια της Vogue. Δεν είναι σαφές από πότε οι δυο τους είναι μαζί, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως παρευρέθηκαν αμφότεροι στο Met Gala τον περασμένο Μάιο αλλά πόζαραν ξεχωριστά στο κόκκινο χαλί.

Ο Bradley Cooper έχει μία κόρη, την 5χρονη Lea, με την πρώην σύντροφο του, Iρίνα Σάικ, την οποία λατρεύει και επεσήμανε σε πρόσφατο podcast που συμμετείχε πως η πατρότητα είναι το σπουδαιότερο πράγμα στη ζωή του.

Η Abedin, επί μακρόν σύμβουλος της Hillary Clinton, έχει έναν 10χρονο γιο, τον Jordan, με τον πρώην σύζυγό της, τον  πρώην βουλευτή Anthony Weiner. Το 2021, η Abedin προχώρησε σε αποκαλύψεις στο βιβλίο της Both/And: A Life in Many Worlds για τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Weiner και για το πώς η διαμάχη επηρέασε την προεδρική εκστρατεία της Κλίντον το 2016. Είπε σε συνέντευξή της τον Οκτώβριο στο CBS Sunday Morning ότι «έμαθε όλη την αλήθεια» για τις απιστίες και τα παραπτώματα του Weiner και «το επεξεργάστηκα, προχώρησα και του εύχομαι καλή τύχη».

Η 45χρονη μιλώντας στο PEOPLE τον Νοέμβριο ανέφερε ότι αναζητά θεραπεία και προσπαθεί να βρει μια καλή θέση με τον Weiner για χάρη του παιδιού τους. «Ο Anthony θα είναι πάντα στη ζωή μου, επειδή είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Θέλω να σιγουρευτώ ότι είναι υγιής, ότι έχουμε μια υγιή σχέση, ότι ο γιος μας βλέπει πρότυπα συμπεριφοράς που είναι υγιή γι' αυτόν».

Ο Weiner, πρώην βουλευτής των Δημοκρατικών από τη Νέα Υόρκη, καταδικάστηκε το 2017 σε 21 μήνες φυλάκιση για sexting με ανήλικη. Εξέτισε περίπου 15 μήνες στο ομοσπονδιακό ιατρικό κέντρο στο Ντέβενς της Μασαχουσέτης.

«Μου ράγισαν την καρδιά, με έσυραν, με ποδοπάτησαν, με ταπείνωσαν. Έζησα με ντροπή, μέσα στην ντροπή, για τόσο πολύ καιρό», δήλωσε η Abedin στο The Cut. «Εκ των υστέρων, βρισκόμουν σε ακραίο τραύμα». Η Abedin είπε ότι η Wintour ήταν μεγάλη βοήθεια, προσθέτοντας ότι πήγαιναν μαζί στο σινεμά: «Και απλά βγαίνοντας έξω και όντας μαζί της, ένιωσα κάπως φυσιολογική και δέχτηκα αγάπη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένοχος ο Δημήτρης Λιγνάδης για 2 βιασμούς

Power Pass: Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι του επιδόματος ρεύματος - Στόχος να δοθούν με μία δόση τα χρήματα

Τουρισμός για Όλους: Δικαιούχοι και ποσά – Πότε ανοίγει το tourism4all.gov.gr

Τηλεσκόπιο James Webb: Γιατί οι εικόνες του ανοίγουν νέους δρόμους στην επιστήμη

Ανησυχία για τη νέα υποπαραλλαγή Κένταυρος: Μεταδίδεται ακόμη πιο γρήγορα από την υπερμεταδοτική ΒΑ.5!

Ιρίνα Σάικειδήσεις τώραηθοποιόςΜπράντλεϊ ΚούπερΆννα Γουίντουρ