Lifestyle|14.07.2022 10:29

Khloe Kardashian - Tristan Thompson: Θα αποκτήσουν δεύτερο παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας

Newsroom

Παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, όπως η Kim Kardashian (Κιμ Καρντάσιαν), ετοιμάζεται ν' αποκτήσει η Khloe, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Αν και η σχέση της με τον Τρίσταν Τόμπσον έχει περάσει από διάφορες δοκιμασίες, ειδικότερα μετά το σκάνδαλο με τη Μάραλι Νίκολς, οι δυο τους αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η Τρου θα έχει έναν αδερφό. Η σύλληψη έγινε τον Νοέμβριο. Η Κλόε είναι ευγνώμων στην γυναίκα που μπήκε ως παρένθετη μητέρα για την ευλογία που της έδωσε. Θα θέλαμε να τηρηθεί η ιδιωτικότητα της οικογένειας, ώστε η Κλόε να μπορέσει να επικεντρωθεί σε αυτή» ανέφερε ο εκπρόσωπος της οικογένειας στην Page Six, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την είδηση.

 

Διαζύγια, αρραβώνες, εγκυμοσύνες, σκάνδαλα και... νέοι έρωτες

Η χρονιά που πέρασε για την πιο προβεβλημένη οικογένεια του κόσμου, τα είχε όλα. Η Κιμ χώρισε, η Κόρτνει αρραβωνιάστηκε και παντρεύτηκε, η Κάιλι έμεινε έγκυος, η Κένταλ φίλησε το αγόρι της δημοσίως και αυτά είναι μόνο λίγα απ' όσα μπορούν να δουν οι τηλεθεατές του νέου ριάλιτι που ξεκίνησε μετά τη συμφωνία εκατομμυρίων που έκανε η οικογένεια με το αμερικανικό δίκτυο Hulu.

Στην αρχή του 2021, η είδηση του διαζυγίου της Kim Kardashian (Κιμ Καρντάσιαν) με τον Kanye West (Κάνιε Γουέστ), έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά, έκανε το γύρο του κόσμου και παρά το γεγονός πως ο διάσημος ράπερ προσπάθησε να σώσει τον γάμο τους, η διάσημη τηλεπερσόνα κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου, λίγο πριν από το τέλος του χρόνου. Το πρώην ζευγάρι πραγματοποίησε αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του έτους και φήμες θέλουν τον Kanye West να συμμετέχει και αυτός στο νέο ριάλιτι.

Εδώ και λίγους μήνες, πάντως, η Kim είναι ερωτευμένη ξανά με τον κωμικό και πρώην σύντροφο της Αριάνα Γκράντε, Pete Davidson (Πιτ Ντέιβιντσον). Οι παπαράτσι δεν έχουν σταματήσει να τους ακολουθούν από τότε που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους, ενώ οι φωτογραφίες από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους προκάλεσαν πανικό. 

Kim Kardashian: Παντρεύτηκε τον σύντροφο της αδερφής της

Η Kourtney Kardashian (Κόρτνεϊ Καρντάσιαν) από την άλλη ζει έναν θυελλώδη έρωτα τους τελευταίους μήνες με τον γνωστό ντράμερ Travis Barker. Οι άκρως διαχυτικές κοινές εμφανίσεις και φωτογραφίες τους έφεραν το ζευγάρι στο προσκήνιο καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η μεγαλύτερη από τις αδελφές Kardashians άρχισε να βγαίνει με τον Travis στις αρχές του 2021. Ωστόσο, από τα πρώτα βήματα της σχέσης τους ήταν προφανές ότι επρόκειτο για κάτι σοβαρό.

Το ζευγάρι ενώθηκε και επίσημα με τα δεσμά του γάμου, επτά μήνες μετά τον αρραβώνα τους, λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο ...φιάσκο -χωρίς άδεια- που πραγματοποίησαν μεθυσμένοι μετά από την τελετή των βραβείων Grammys 2022 στο Λας Βέγκας, και λίγες ημέρες μετά τον πολιτικό που πραγματοποίησαν σε δικαστήριο της Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια.

Ειδικότερα, σε μία ρομαντική τελετή στο Πορτοφίνο της Ιταλίας οι ερωτευμένοι επέλεξαν το κάστρο «Castello Brown», που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, για να πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό γάμο τους. Με το μυστήριο να τελείται σε στενό κύκλο, η 42χρονη τηλεπερσόνα επέλεξε ένα νυφικό με την υπογραφή του οίκου Dolce & Gabbana. Μάλιστα, τα βλέμματα όλων τράβηξε το πέπλο του νυφικού της, πάνω στο οποίο ήταν κεντητή με δαντέλα η μορφή της Παναγίας -σχέδιο που αποτελεί ένα από τα τατουάζ του 46χρονου μουσικού -ο οποίος επέλεξε μαύρο σμόκιν του ίδιου luxury οίκου με την αγαπημένη του.

Η πολυτάραχη ερωτική ζωή του Τρίσταν Τόμσον

Η πολυτάραχη ερωτική ζωή του Τρίσταν Τόμσον, πατέρα του παιδιού της, έκανε την Khloe Kardashian (Κλόε Καρντάσιαν) πρωταγωνίστρια σε αμέτρητα σκάνδαλα κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. Αποκορύφωμα όλων ήταν οι τελευταίες αποκαλύψεις που τον θέλουν να έχει γίνει μπαμπάς, ύστερα από μία εξωσυζυγική σχέση που είχε με τη γυμνάστρια Μαραλί Νίκολς, κατά τη διάρκεια της επανασύνδεσής του με την Khloe. Παρά τις αρχικές του αντιδράσεις, ο παίκτης του ΝΒΑ επιβεβαίωσε τελικά πως το αγοράκι που κυοφορούσε η Μαραλί Νίκολς, ύστερα από τεστ DNA αποδείχθηκε πως είναι δικό του παιδί, ζητώντας δημόσια συγγνώμη από την Khloe. 

«Σήμερα, τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας αποκαλύπτουν ότι έκανα παιδί με τη Μαραλί Νίκολς. Αναλαμβάνω πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου. Τώρα που η πατρότητα έχει επιβεβαιωθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσουμε φιλικά τον γιο μας. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όλους όσους πλήγωσα ή απογοήτευσα σε όλη αυτή τη διαδικασία τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά» είχε γράψει ο 30χρονος παίκτης του NBA στο Instagram.

 

Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Kylie Jenner (Κάιλι Τζένερ) ήταν σίγουρα ένα από τα πιο «καυτά» νέα της οικογένειας, καθώς το βίντεο, όπου έκανε την ανακοίνωση, συγκέντρωσε 43.000.000 προβολές, μέσα σε λίγες μονάχα ώρες στο Instagram. Η 24χρονη δισεκατομμυριούχος, η οποία έχει την 3χρονη κόρη Στόρμι Γουέμπστερ, επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνης της, μέσα από τα social media και προκάλεσε πανικό στους θαυμαστές της. Η Kendall Jenner, η οποία προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έγινε viral, λίγο πριν από το τέλος του χρόνου, όταν αγκαλιασε και φίλησε δημόσια τον σύντροφό της, Ντέβιν Μπούκερ κατά τη διάρκεια αγώνα των Φοίνιξ Σανς. 

Τέλος, η Kris Jenner (Κρις Τζένερ) συνεχίζει να ζει τον έρωτα της με τον Corey Gamble, αν και οι σχέσεις του, με την οικογένεια της, δεν ήταν και οι καλύτερες. Από την Kendall Jenner που τον κατηγόρησε πως είναι αγενής μέχρι την εποχή που η Kim Kardashian τον αποκάλεσε προικοθύρα στον τηλεοπτικό αέρα εκπομπής, οι κόρες της Kris φέρεται να μην εγκρίνουν τη σχέση της. Στον νέο κύκλο του ριάλιτι, λοιπόν, η μαμά της οικογένειας αναμένεται ν' απασχολήσει για ακόμα μία φορά με τη σχέση της, αφού δηλώνει ακόμα ερωτευμένη και δεν έχει σκοπό να επηρεαστεί από τις κόρες της.  

Όλες οι ειδήσεις

Power Pass: Ξεκινά την Παρασκευή η καταβολή του επιδόματος ρεύματος - Αναρτήθηκαν τα ποσά

Σάμος: Έρευνα για την πτώση του ελικοπτέρου από την οποία δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους - «Ριπή ανέμου μας τούμπαρε»

Κλίμα πόλωσης μέχρι τις κάλπες: Γιατί ανεβάζει τους τόνους η κυβέρνηση

Αττική Οδός: Στο τραπέζι η ακριβότερη διέλευση τις ώρες αιχμής - Επιταχύνονται οι αποκρατικοποιήσεις του ΤΑΙΠΕΔ

Αμμώδης, με ζεστά νερά και μηδαμινό κόστος: Η παραλία-όνειρο 50’ μακριά από την Αττική είναι το θερινό όνειρο των Αθηναίων

Κλόε ΚαρντάσιανΤρίσταν ΤόμπσονεγκυμοσύνηΚιμ Καρντάσιανειδήσεις τώρα