Lifestyle|15.07.2022 10:00

Sophie Turner: Η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» και ο Joe Jonas έγιναν για δεύτερη φορά γονείς

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχία πλέουν η Σόφι Τέρνερ (Sophie Turner) και ο Τζο Τζόνας (Joe Jonas), καθώς υποδέχτηκαν στον κόσμο τη δεύτερη κορούλα τους. «Ο Τζο και η Σόφι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τον ερχομό του κοριτσιού τους» ανέφεραν οι εκπρόσωποι των δύο ηθοποιών, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την χαρμόσυνη είδηση. 

Η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» είχε γνωστοποιήσει ότι εκείνη και ο σύζυγός της περίμεναν το δεύτερο παιδί τους σε συνέντευξή της στο βρετανικό Elle, στις αρχές Μαΐου. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η οικογένειά μας θα μεγαλώσει. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία για εμάς» είχε δηλώσει.

 

Το ζευγάρι έχει μία ακόμα κόρη, την Γουίλα, την οποία υποδέχτηκε στον κόσμο τον Ιούλιο του 2020. «Της δείχνω την κοιλιά μου και της λέω ότι εκεί μέσα υπάρχει ένα μωρό. Όμως, εκεί που δείχνει ότι με καταλαβαίνει, ξαφνικά αρχίζει να πιάνει και τη δική της κοιλίτσα και του μπαμπά της και να λέει πως κι εκεί υπάρχουν μωρά» είχε πει, γελώντας η ηθοποιός.  

Περαιτέρω λεπτομέρειες για τη νεογέννητη, όπως για παράδειγμα το όνομα που θα της δώσουν, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Το ζευγάρι είχε ανταλλάξει όρκους σε ξωκκλήσι του Λας Βέγκας, ενώ λίγο μετά παντρεύτηκαν στην έπαυλη Chateau de Tourreau στη Γαλλία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ενεργειακός εφιάλτης και σχέδιο «έκτακτης ανάγκης» - Ο σχεδιασμός του Μαξίμου για επάρκεια και τιμές

Κορονοϊός: Μπάχαλο στα νοσοκομεία με ασθενείς covid - Στοιβαγμένοι στα επείγοντα περιμένοντας για κρεβάτι

Power Pass: Ξεκινούν οι πληρωμές στους δικαιούχους - Διεύρυνση του προγράμματος αλλά αντιδράσεις για τα ποσά

Οι Αμερικανοί βουλευτές «μπλόκαραν» τα τουρκικά F16 - Οι πολιτικές Ερντογάν, οι S-400 και τα «παζάρια» στο ΝΑΤΟ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο

Ποια ήταν η Χιροσίμα της Βραζιλίας: Η τραγωδία που ακόμα και σήμερα 72 χρόνια μετά ουδείς έχει ξεχάσει

κόρηηθοποιόςΣόφι Τέρνερειδήσεις τώραGame of Thronesπαιδί