Lifestyle|14.02.2019 17:20

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου με λουλούδια και τα Αγγελάκια της Victoria's Secret (pic)

Newsroom

Η 27χρονη Σάρα Σαμπάιο είναι φέτος η «πρέσβειρα» της Victoria's Secret για τον Άγιο Βαλεντίνο. Πριν λίγες ημέρες το top model από την Πορτογαλία μαζί με τη σχεδιάστρια του οίκου VS παρουσίασαν στο Λονδίνο τα σέξι εσώρουχα της εταιρίας, αφιερωμένα στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. «Εγώ την ημέρα των ερωτευμένων θα φορέσω τα πολυτελή εσώρουχά μου και θα απολαύσω ένα ποτήρι κρασί στον καναπέ μου», δήλωσε η Σάρα στους δημοσιογράφους.

Το μοντέλο, αν και έχει τρία χρόνια σχέση, αποκάλυψε πως ίσως φέτος θα περάσει την ημέρα μόνη της, καθώς ο αγαπημένος της απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους. Τόνισε όμως πως δεν χρειάζεται μια γυναίκα να φοράει όμορφα και αισθησιακά εσώρουχα μόνο όταν βρίσκεται σε σχέση. «Ποια χρειάζεται έναν άντρα όταν έχει σέξι και όμορφα εσώρουχα», είπε χαρακτηριστικά. 

 

Η Σάρα, που έχει στο παρελθόν αποκαλύψει ότι πάσχει από τριχοτιλλομανία φιγουράρει στο Instagram ως το κορίτσι της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ η φίρμα πόσταρε στο You Tube και ένα βιντεάκι λόγω της ημέρας.

T
 

Δείτε και το βιντεάκι με το οποίο μας εύχονται Χρόνια Πολλά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τα Αγγελάκια της Victoria's Secret.

 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Άγιος ΒαλεντίνοςΗμέρα του Αγίου Βαλεντίνου