Lifestyle|20.07.2022 20:19

Η Linda Evangelista επιστρέφει ως μοντέλο στην καμπάνια της Fendi

Newsroom

Η Λίντα Εβαντζελίστα (Linda Evangelista) επέστρεψε και είναι καλύτερη από ποτέ. Το σούπερ μόντελ εξέπληξε τους θαυμαστές της με μια λαμπερή φωτογραφία από την επιστροφή της στο μόντελινγκ. Η 57χρονη πρωταγωνιστεί σε μια καμπάνια της Fendi, σηματοδοτώντας την πρώτη της εμφάνιση μετά την αποτυχημένη επέμβαση CoolSculpting στην οποία υποβλήθηκε.

Το supermodel ποζάρει με πολλά καπέλα και τσάντες, προωθώντας μια επίδειξη μόδας της Fendi που θα γιορτάσει την 25η επέτειο της εμβληματικής τσάντας τύπου μπαγκέτας της μάρκας τον Σεπτέμβριο, προσθέτοντας ότι είναι «τόσο ευγνώμων» σε όλους όσους συμμετέχουν.

 

Τα υπόλοιπα supermodels Carla Bruni και Karen Elson σχολίασαν: «Είσαι τόσο όμορφη αγαπημένη» και «Ω Θεέ μου ΝΑΙ LINDA!», αντίστοιχα, ενώ η Amber Valletta την αποκάλεσε «όμορφη» και η Christy Turlington άφησε μια σειρά από emojis καρδιάς.

Χιλιάδες άλλοι έδειξαν επίσης την υποστήριξή τους στα σχόλια, συμπεριλαμβανομένων των Marc Jacobs, January Jones, Debi Mazar και άλλων. Τον Σεπτέμβριο του 2021, η Evangelista αποκάλυψε τις παρενέργειεςαπό το CoolSculpting στο οποίο υποβλήθηκε. 

«Για τους ακολούθους μου που αναρωτιούνται γιατί δεν δουλεύω ενώ οι καριέρες των συναδέλφων μου ευημερούν, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από τη διαδικασία CoolSculpting της Zeltiq, η οποία έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχέθηκε» έγραψε. Η αισθητική διαδικασία την οδήγησε «σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και στα χαμηλότερα βάθη της αυτοαποστροφής» που την έκαναν να «γίνει ερημίτισσα».

 

Το μοντέλο κατέθεσε αγωγή τον ίδιο μήνα μηνύοντας τη μητρική εταιρεία του CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc. Ισχυρίστηκε ότι η θεραπεία «αύξησε, όχι μείωσε» τα λιποκύτταρά της και την άφησε «μόνιμα παραμορφωμένη» παρά τις «επώδυνες, ανεπιτυχείς, διορθωτικές χειρουργικές επεμβάσεις».

Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο αποκάλυψε τη νέα της εικόνα έπειτα από μια αποτυχημένη κρυολιπόλυση. Στο κείμενο, με το οποίο είχε γνωστοποιήσει αυτό που της συνέβη, περιέγραφε ότι η παραμόρφωσή της, την έκανε τόσο καιρό να ζει αποτραβηγμένη από τα φώτα της δημοσιότητας. Η διαδικασία αύξησε τα λιποκύτταρα αντί να τα μειώσει ενώ μάλιστα, το κορυφαίο supermodel των 90s υπεβλήθη σε επίπονες διορθωτικές επεμβάσεις, χωρίς καμία όμως επιτυχία. Η ίδια έγινε αγνώριστη καθώς ανέπτυξε μια σπάνια πάθηση ως παρενέργεια που ονομάζεται «παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού».

Οι διάσημοι φίλοι της, μεταξύ των οποίων ο σχεδιαστής Isaac Mizrahi, η συνάδελφος σούπερ μόντελ Christy Turlington και η Paulina Porizkova την επαίνεσαν για την ειλικρίνειά της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λίντα Εβαντζελίσταεπέμβασηειδήσεις τώραμοντέλο