Lifestyle|26.07.2022 15:41

Jason Momoa: Καλά στην υγεία του μετά το τροχαίο ατύχημα με μοτοσυκλετιστή

Newsroom

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο πρωταγωνιστής του «Game of Thrones» και του «Aquaman», ο Τζέισον Μομόα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το TMZ. Ο μη κατονομαζόμενος μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με το «αριστερό μπροστινό μέρος» του αυτοκινήτου του Momoa αρκετά δυνατά ώστε να πέσει από τη μοτοσικλέτα του.

Ο αναβάτης φέρεται να χτύπησε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του σταρ του Aquaman και το καπό του αυτοκινήτου, πριν καταφέρει να προσγειωθεί. Βίντεο από τη σύγκρουση που εξασφάλισε το πρακτορείο δείχνει προσωπικό έκτακτης ανάγκης και πολλούς μοτοσικλετιστές στο σημείο, καθώς ο Momoa φαίνεται να απομακρύνεται από το περιστατικό και να επιστρέφει στο όχημά του σώος και αβλαβής. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο με «ελαφρά τραύματα», ενώ ο ηθοποιός του Dune φάνηκε να είναι εντελώς καλά.

Ο σταρ οδηγούσε το χρυσό αναπαλαιωμένο Oldsmobile 442, το vintage όχημα που είδαμε για πρώτη φορά στην ταινία Sweet Girl του 2021 στο Netflix.

Η σχέση του με την Eiza Gonzalez 

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το PEOPLE ανέφερε ότι ο Momoa εξακολουθεί να βγαίνει με την πρώην σύντροφό του Eiza Gonzalez μετά το χωρισμό τους τον Ιούνιο. Οι δυο τους εθεάθησαν να φεύγουν από τα ίδια δύο σημεία του Λονδίνου ξεχωριστά, με διαφορά λίγων λεπτών στις 5 Ιουνίου.

Μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE ότι το ζευγάρι εξακολουθεί να σχεδιάζει να περνάει χρόνο μαζί όταν οι δρόμοι τους διασταυρώνονται: «Ο Τζέισον είναι ένας cool τύπος. Η Eiza διασκεδάζει κάνοντας παρέα μαζί του. Είναι επίσης εξαιρετικά επικεντρωμένη στην καριέρα της και δεν έχει καμία πρόθεση να περιπλέξει τα πράγματα».

«Στη ζωή της, είναι εκεί που θέλει να είναι τώρα και είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Θα δει τον Jason όταν βρεθούν στην ίδια πόλη. Παραμένει σε επαφή μαζί του», πρόσθεσε η πηγή. Όταν ο Momoa και η 32χρονη Gonzalez χώρισαν τον Ιούνιο, αφού έβγαιναν μαζί από τον Φεβρουάριο, ένας συνεργάτης τους δήλωσε στο PEOPLE ότι το ζευγάρι βρίσκεται απλώς σε «διαφορετικά στάδια ζωής», αλλά «ήλπιζαν ότι μπορεί να τα βρουν».

Xώρισε με τη Lisa Bonet έπειτα από 16 χρόνια κοινής πορείας

Toν Ιανουάριο ο ηθοποιός χώρισε με την Lisa Bonet, καθώς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, έπειτα από 16 χρόνια κοινής πορείας. πορείας. «Όλοι έχουμε νιώσει τη συμπίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών. Μια επανάσταση ξετυλίγεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθανόμαστε και μεγαλώνουμε από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν» ανέφερε, αρχικά, η κοινή ανακοίνωση που δημοσίευσε το πρώην ζευγάρι στο Instagram.

«Και έτσι μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα πως χωρίζουμε τους δρόμους μας. Το μοιραζόμαστε όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά το κάνουμε για να προχωράμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που θέλει να τη γνωρίσουμε και να τη ζήσουμε. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον. Η αφοσίωσή μας ακλόνητη σε αυτή την ιερή ζωή των παιδιών μας. Διδάσκοντας στα παιδιά μας τι είναι δυνατό. Ζώντας την Προσευχή. Είθε η Αγάπη να Επικρατήσει. J.&L.» κατέληγε η ανακοίνωση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαμελισμός Βρετανού τουρίστα από ελικόπτερο: Πώς έγινε το τρομακτικό δυστύχημα – Μιλούσε στο τηλέφωνο ή προσπαθούσε να βγάλει selfie

ΤΕΚΑ: Ποιοι ασφαλισμένοι θα ενταχθούν στο νέο ταμείο το 2023 - Ερχεται το MyTeka

Δύο νέες μελέτες ρίχνουν φως στα αίτια της οξείας ηπατίτιδας που εντοπίζεται σε παιδιά – Τα ευρήματα

Τουρισμός για Όλους: Πότε ανακοινώνονται οι πρώτοι δικαιούχοι – Πότε θα ξαναγίνει κλήρωση 

Τζέισον ΜομόαAquamanειδήσεις τώραηθοποιόςτροχαίο ατύχημα